Life

Alina Eremia arată ca o divă de la Hollywood cu noul look: ”Îmi place prea mult”

09.07.2020 | 17:26
Alina Eremia arata ca o diva de la Hollywood cu noul look Imi place prea mult
Alina Eremia și-a schimbat look-ul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Eremia este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă ea se poate lăuda și cu trăsături fine.

Cântăreața a avut multe schimbări de look în ultimii ani, make-up artiștii având un cuvânt de spus în această chestiune.

ADVERTISEMENT

Vedeta a venit în prim plan cu o postare în care apare cu părul coafat diferit, sprâncenele și ele modificate, dar și culorile fardului au fost atent alese. Artista a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de cum au reușit să o transforme specialiștii.

Alina Eremia, schimbare de look pentru viitorul clip

Pe lângă succesul muzical de care se bucură, Alina Eremia este apreciată și pentru trăsăturile sale unice. Buze cărnoase, părul lung și blond, dar și o siluetă de invidiat. Ultima imagine postată o arată cu un look fresh, care a fost intens comentat de fani. Pentru această imagine, vedeta a primit aproape 40 de mii de like-uri în doar 24 de ore.

ADVERTISEMENT

” Nu vreau să dau multe spoilere de la shooting, dar îmi place prea mult.”, a scris tânăra artistă în dreptul imaginii.

 

View this post on Instagram

 

Nu vreau sa dau multe spoilere de la shooting, dar imi place prea mult🖤🐾🐆

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia) on

Celebră după rolul din Pariu cu Viața

Alina Eremia este pentru mulți tineri din România precum Miley Cyrus în America. Vedeta a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a jucat în serialul Pariu cu Viața. Ea a interpretat-o pe Ioana, o tânără adolescentă elevă de liceu. De altfel, ea a făcut parte din trupa Lala Band, care a avut mai multe spectacole prin toată țara.

ADVERTISEMENT

După ce trupa s-a destrămat, Alina Eremia a început o carieră solo, iar acum se bucură de succes.