Life

Alina Eremia și-a cumpărat un bolid de lux. Câți bani a scos din buzunar pentru noua mașină: “Am văzut-o în poze, dar nu se compară cu realitatea”

Alina Eremia și-a achiziționat recent un bolid de lux și este foarte încântată. Câți bani a scos din buzunar artista pentru mașină?
27.10.2022 | 08:55
Alina Eremia sia cumparat un bolid de lux Cati bani a scos din buzunar pentru noua masina Am vazuto in poze dar nu se compara cu realitatea
Alina Eremia și-a cumpărat o nouă mașină. Sursa foto: Instagram, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Eremia și-a cumpărat recent un bolid de lux, pentru care a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro. Artista a postat un videoclip cu momentul în care își vede noua mașină.

Alina Eremia și-a achiziționat un bolid de lux. Cât a costat

Fosta actriță din “Pariu cu viața” cântă încă din copilărie, iar acum este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Scoate hituri peste hituri, iar acum culege roadele muncii, așa că a decis că e momentul să-și schimbe mașina.

ADVERTISEMENT

Alina Eremia este foarte încântată de această achiziție și a postat un videoclip cu momentul în care a desfăcut fundița roșie de pe capota autoturismului. Cântăreața s-a urcat la volan și a realizat că mașina este mult mai frumoasă în realitate.

Vedeta a ales o mașină mare și spațioasă, pentru a-i încăpea tot ce are nevoie atunci când pleacă la drum. Artista este nerăbdătoare să dea o tură cu mașina pe șosele.

ADVERTISEMENT

“WOW! Este superbă. Am văzut-o în poze, dar nu se compară cu realitatea. Abia aștept să dau o tură cu ea.  

Mașina este a doua mea casă și, cel mai bun prieten al meu este cu siguranță bagajul. Toată vara am fost pe drumuri.”, a spus Alina Eremia despre noua ei achiziție.

ADVERTISEMENT

Artista și-a achiziționat un bolid de lux, care valorează în jur de 30.000 de euro, notează wowbiz.ro.

@alinaeremia.official Am vrut un upgrade la masina si am apelat la cei de la Plus Auto, care au preluat sarcina asta si au livrat exemplar. Aici reactia mea entuziasmata😂 #fyp #car #foryou ♬ Chill Like That – Sunday Scaries & PiCKUPLiNES

Din moment ce este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Alina Eremia câștigă sume mari de bani pentru piesele pe care le scoate.

ADVERTISEMENT

De altfel, Alina Eremia câștigă mulți bani și din concertele susținute. Pentru un concert în noaptea de Revelion, artista cere sume cuprinse între 7.000 și 9.000 de euro, după cum a scris FANATIK recent.

Alina Eremia a fost în Barcelona luna trecută

Artista își permite să facă achiziții costisitoare și să meargă în vacanțe în cele mai celebre locuri din lume.

De exemplu, spre finalul lunii septembrie, cântăreața și iubitul ei, Edi Barbu, au fost împreună la Barcelona.

Alina Eremia a postat imagini și clipuri video pe rețelele sociale din frumosul oraș, acolo unde s-a fotografiat și în costum de baie.

ADVERTISEMENT
Tags: