Life

Alina Petre trăiește o durere continuă. Cu ce se confruntă fosta soție a lui Marian Măgureanu

Alina Petre, fosta soție a lui Marian Măgureanu, este speriată de pandemia de coronavirus de când mai multe persoane dragi au ajuns la spital infectate cu virusul din China.
23.11.2021 | 19:13
Alina Petre traieste o durere continua Cu ce se confrunta fosta sotie a lui Marian Magureanu
Alina Petre, speriată de pandemie. Prin ce trece fosta soție a lui Marian Măgureanu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină trăiește o durere continuă, asta pentru că în ultima perioadă s-a tot lovit de noul tip de coronavirus. Mama vedetei a luat boala în urmă cu ceva vreme.

Din fericire, femeia a trecut cu bine peste virusul din China și a fost externată din spital, dar fosta noră a lui Virgil Măgureanu este și acum în alertă.

ADVERTISEMENT

Alina Petre are foarte des momente de anxietate și recunoaște că intră în panică atunci când mama sa nu reușește să-i răspundă la telefon.

Alina Petre, speriată de pandemie. Prin ce trece fosta soție a lui Marian Măgureanu

Fostul soț al blondinei și una dintre mătușile sale au murit după ce s-au infectat cu Covid-19, de aici și gândurile care nu-i dau pace în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Alina Petre își face griji constant pentru mama sa, mărturisind totodată că a suferit foarte mult când fostul soț a decedat.

„Această anxietate devine ca o boală. Te poți îmbolnăvi real, fizic, nu doar psihic. Eu nu sunt în acest pas pentru că lucrez foarte mult cu mine.

ADVERTISEMENT

Încerc să realizez că a fost doar o încercare și pentru mine și pentru ea. În momentul în care nu îmi răspunde la telefon, intru în panică.

De când a fost bolanvă de covid-19, nu îmi ies din cap gândurile astea, mai ales că fostul meu soț a murit de așa ceva, la fel și mătușa mea”, a spus vedeta la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Alina Petre, adevărul despre relația cu fostul soț, Marian Măgureanu

Relația dintre soți nu era una excelentă, dar cu toate acestea vedeta a reușit să treacă peste neînțelegeri și pentru că au un copil împreună. Alina Petre chiar a lăsat un mesaj emoționant când a aflat de trecerea în neființă a bărbatului.

„Când a murit soțul meu eu am suferit mult, deși eram despărțiți de mult timp. A fost ca un dus cu apa rece.

Dacă el, un om puternic, cu bani, a fost răpus de boala, e clar ca oricine poate fi. Nu se aștepta nimeni”, a mai spus frumoasa blondină, în cadrul aceleași emisiuni TV.

ADVERTISEMENT