Life

Alina Pușcaș, adevărul despre relația cu tatăl său: ”Am aflat de la prieteni de-ai lui”

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre legătura cu regretatul său tată. Ce a aflat prezentatoarea de la Antena 1 după moartea lui.
17.07.2023 | 09:30
Alina Puscas adevarul despre relatia cu tatal sau Am aflat de la prieteni deai lui
Alina Pușcaș, dezvăluiri despre legătura cu regretatul său tată. Ce a aflat prezentatoarea de la Antena 1 după moartea lui. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a spus adevărul despre relația cu tatăl său care a încetat din viață în anul 2017. Vedeta a aflat de la prieteni de-ai lui un aspect foarte important. Este vorba de o activitate pe care dorea să o facă de ani buni.

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre legătura cu regretatul său tată. Ce a aflat prezentatoarea de la Antena 1 după moartea lui

Alina Pușcaș a făcut mai multe dezvăluiri despre legătura cu regretatul său tată. Prezentatoarea de la Antena 1 a spus ce a aflat după moartea lui, bărbatul divorțând de mama sa când ea era mică. S-a recăsătorit și mai are o fată, Alexandra.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta moderatoare de la Te cunosc de undeva și-a condus figura paternă pe ultimul drum în urmă cu 5 ani. Tatăl său a murit la 57 de ani, după o lungă suferință. Suferea de cancer la stomac de o perioadă lungă.

La înmormântare vedeta a descoperit că regretatul său părinte era instructor de ski, pasiune pe care o are din copilărie, dar pe care nu a reușit să o urmeze la momentul respectiv. Abia târziu a învățat să se bucure de acest hobby.

ADVERTISEMENT

„Tatăl meu a murit de Sfinții Mihail și Gavril. La înmormântare am aflat de la prieteni de-ai lui că era instructor de schi, eu dorindu-mi foarte mult să învăț să schiez. M-am uitat la Mihai și a rămas și el mască.

Mihai m-a învățat să schiez în 2014. Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine, ca să le îndeplinesc toate dorințele copiilor mei”, a declarat Alina Pușcaș, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, copilărie departe de tatăl său

Alina Pușcaș și-a trăit copilăria departe de tatăl său pe care îl vedea destul de rar, doar o dată pe lună. Prezentatoarea a pierdut legătura cu bărbatul care ar fi fost mândru de ea, deși nu i-a spus asta niciodată. A auzit de la apropiații lui.

I-a lipsit enorm figura paternă când era mică și mai ales, acea siguranță pe care o oferă tatăl unei familii. În schimb, actrița din Narcisa sălbatică a avut o relație extraordinară cu sora tatălui său, dar și cu bunicii din partea acestuia.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Alina Pușcaș se simte protejată în momentul de față, asta datorită partenerului de viață alături de care are 3 copii. Vedeta de la Antena 1 este fericită și împlinită împreună cu soțul său, Mihai Stoenescu.

ADVERTISEMENT