Life

Alina Pușcaș, dezamăgită de vacanța din Ibitza: ”Foarte murdară, exact ca în Mamaia”

Alina Pușcaș și-a făcut primele impresii legat de concediul din Ibitza, unde a plecat în urmă cu o zi. Vedeta de la Antena 1 nu a fost tocmai încântată de ce a găsit.
16.06.2022 | 14:49
Alina Puscas dezamagita de vacanta din Ibitza Foarte murdara exact ca in Mamaia
Alina Pușcaș, primele impresii din Ibitza. Ce nu i-a plăcut vedetei în vacanță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva s-a declarat dezamăgită de un loc în care a ajuns după ce s-a cazat la hotel. Dacă camera a fost pe placul frumoasei șatene, nu același lucru se poate spune despre plajă.

Alina Pușcaș, primele impresii din Ibitza. Ce nu i-a plăcut vedetei în vacanță

Alina Pușcaș și partenerul de viață, Mihai Stonescu, au plecat într-o scurtă vacanță fără a fi însoțiți de copii. Actrița s-a bucurat că merge într-o țară pe care nu a mai vizitat-o până acum, dar a avut parte și de câteva dezamăgiri.

ADVERTISEMENT

„Salutări din Ibiza. E drăguț, ce să zic, nu am ce să comentez, încă sunt la prima zi de ședere aici. Este pentru prima oară când ajung în Ibitza, Mihai a mai fost acum niște ani. Eu sunt un pic subiectivă.

Ideea e că mie îmi place oriunde văd un palmier, plajă și soare. M-ai cucerit din start cu asta, dar trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent, era o plajă foarte murdară, nu mă așteptăm absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, ceva dezamăgitor, iar apa la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate. 

Așteptăm să găsim o plajă mult mai drăgută, sper eu mult mai drăguță, cu apa aia de smarald”, a dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, imagini din concediul din Ibitza

Alina Pușcaș a distribuit câteva imagini și filmările din Ibitza, în care apare plimbându-se cu o mașină decapotabilă. Se pare că în cele din urmă vedeta a găsit o plajă pe placul ei și a soțului, dar și a cuplului cu care au plecat în concediu.

Frumoasa șatenă apare în timp ce savurează un pahar de șampanie, purtând un costum de baie din două piese de un alb imaculat. În plus, vedeta radiază de fericire că a găsit spațiul curat unde se poate bronza în voie.

ADVERTISEMENT