Life

Alina Pușcaș, însărcinată pentru a patra oară? Cum a reacționat prezentatoarea de la Antena 1

Alina Pușcaș, mamă pentru a patra oară? Ce declarații a făcut celebra moderatoare de la Antena 1 despre subiectul acesta.
02.02.2024 | 20:00
Alina Puscas insarcinata pentru a patra oara Cum a reactionat prezentatoarea de la Antena 1
Alina Pușcaș, mamă pentru a patra oară? Ce declarații a făcut celebra moderatoare de la Antena 1 despre subiectul acesta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, însărcinată pentru a patra oară? Cum a reacționat prezentatoarea de la Antena 1 legat de o imagine în care apare cu mâna aproape de burtică și care a trezit imediat suspiciuni în rândul urmăritorilor.

Alina Pușcaș, mamă pentru a patra oară? Ce declarații a făcut celebra moderatoare de la Antena 1 despre subiectul acesta

Alina Pușcaș va fi mamă pentru a patra oară alături de soțul său, Mihai Stoenescu? Ce declarații a făcut celebra moderatoare de la Antena 1 despre subiectul acesta. Îndrăgita actriță a făcut lumină în acest caz, după ce a primit felicitări.

ADVERTISEMENT

Totul a plecat de la o fotografie postată de vedetă pe social media. Imaginea este una mai veche și care îi îndeamnă pe oameni să zâmbească, însă aceștia au înțeles cu totul altceva și s-au gândit că este însărcinată.

„Am râs cu lacrimi în primă fază, nu se poate! De la o fotografie în care eram într-un sacou, de care mă țineam de fapt ca să nu se vadă bustiera și țineam mâna sub sâni, nu o țineam pe burtă.

ADVERTISEMENT

Era un îndemn la a zâmbi toată ziua pentru că eram cu zâmbetul larg. A apărut că sunt însărcinată a patra oară! Ferească Dumnezeu! Dar de unde știu? Că eu nu știu!”, a dezvăluit Alina Pușcaș pentru playtech.ro.

De ce Alina Pușcaș nu mai poate fi mamă

Alina Pușcaș a mai spus și care este motivul pentru care nu mai poate fi mamă și ce opțiuni mai are. Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva este foarte relaxată în această privință, la fel și partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 nu are o problemă medicală, dar recunoaște că și-a legat trompele. Această formă de contracepție este una mai rar întâlnită, însă nu este una complicată sau care să pună în pericol sănătatea femeilor.

În prezent, singura variantă prin care mai poate aduce un copil pe lume este fertilizarea în vitro. Cu toate acestea șatena nu ia în calcul acest lucru pentru că vrea să se concentreze pe creșterea celor trei copii ai săi.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit să nu mai folosesc anticoncepționale. În principiu, oricum aveam de gând să mă opresc. Nu mai suntem la 20 de ani, nici la 30 de ani și cumva am zis că cifra 3 este un triunghi perfect”, a mai spus Alina Pușcaș pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT