Life

Alina Pușcaș, secretele unei siluete de invidiat. Dieta la care apelează mereu pentru a slăbi rapid

Alina Pușcaș știe cum să topească kilogramele în plus. Vedeta de la Antena 1 urmează cu strictețe o dietă care nu dă niciodată greș în cazul ei.
26.11.2023 | 09:47
Alina Puscas secretele unei siluete de invidiat Dieta la care apeleaza mereu pentru a slabi rapid
Alina Pușcaș ține o dietă bazată pe puține alimente. Regimul o ajută să slăbească în timp record. Sursa foto: Facebook/ Inquam Photos George Călin
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș este una dintre vedetele care are mereu grijă de silueta ei. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” este atentă la alimentație, dar, mai are și zile în care simte nevoia să „trișeze”. Șatena nu își face deloc griji. În astfel de situații, apelează la o dietă care o ajută mereu să topească kilogramele în pluș.

Alina Pușcaș a împărțășit cu fanii o dietă minune

Alina Pușcaș este foarte sinceră cu fanii ei și recunoaște că are momente în care acul cântarului nu arată kilogramele pe care și le-ar dori. Din cauza programului încărcat, uneori, îi este destul de greu să aibă o alimentație echilibrată.

ADVERTISEMENT

Și, așa cum era de așteptat, orice abaterea alimentară se vede la cântar. Alina nu tolerează să aibă multe kilograme, așa că face tot posibilul pentru a arăta cât mai bine. Pentru că vrea să fie mereu în cea mai bună forma a sa, prezentatoarea are un as în mânecă.

Ca orice femeie preocupată de aspectul ei fizic, de-a lungul timpului, Alina Pușcaș a încercat tot felul de diete. Căutarea sa a fost una anevoioasă, dar se pare că a meritat. În prezent, vedeta de la Antena 1 are o dietă la care apelează mereu în „situații de urgență.”

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când vrea ca talia ei să arate ca trasă prin inel, Alina începe „Dieta 333”. Pentru că primește multe întrebări legate de această dietă, vedeta le-a povestit fanilor în ce constă aceasta și cât de vizibile sunt rezultatele, mai ales dacă există disciplină.

”Dieta constă în trei zile de orez, trei zile de legume, trei zile de fructe. Orezul poate să fie basmatic, orez negru, orice fel de orez, fiert, simplu, fără sare, fără ulei, fără unt. Cât orez puteți mânca? Cât orez vreți voi.”, a spus vedeta pe social media.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la ”Te cunosc de undeva” a slăbit 6 kilograme în 10 zile

Alina Pușcaș a încercat dieta pentru prima dată în 2020 și a fost uimită de efectele ei. Atunci, aceasta s-a confruntat cu o problemă de sănătate fix în ultima zi de filmări la „Te cunosc de undeva”. Pentru că a fost nevoită să stea la pat, vedeta nu a mai putut fi activă, ca de obicei.

După ce și-a mai revenit și s-a simțit mai bine, Alina a știut că trebuie să slăbească cât mai repede. Atunci a fost pentru prima dată când a început să urmeze „Dieta 333”. Disciplinată și motivată, prezentatoarea a văzut imediat rezultatele pe cântar.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost șocată să vadă cât de repede a funcționat și, de fiecare dată când apelează la ea, are așteptări mari. Tocmai de aceea, garantează că nimeni nu poate da greș cu ea. Însă, important este să nu se facă nicio abatere alimentară.

În plus, ceea ce este și mai important este faptul că, după încheierea dietei, Alina nu a mai repus kilogramele la loc. Acesta este unul dintre marile riscuri ale dietelor, dar vedeta susține că dacă există motivație și disciplină, kilogramele în plus vor fi de domeniul trecutului.

Drept dovadă, în prezent, Alina Pușcaș are o siluetă de invidiat și îi stă bine cu orice ar pune pe ea. Șatena își creează propriile haine care îi vin ca turnate și nu este de mirare că mulți admiratori o întreabă cum de reușește să aibă apariții impecabile.

ADVERTISEMENT