Life

Una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România a confirmat că e însărcinată: “Imposibil de descris”

Una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România a confirmat că e însărcinată. Fanii au fost uimiți când au aflat.
01.02.2024 | 09:13
Una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor Romania a confirmat ca e insarcinata Imposibil de descris
Una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România a confirmat că e însărcinată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O concurentă de la Survivor România care de altfel a ajuns la sufletul publicului a confirmat că este însărcinată. Nu puțini sunt cei care au fost uimiți în momentul în care au aflat vestea.

Una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România a confirmat că e însărcinată

O fostă concurentă de la Survivor România este însărcinată. Este vorba despre o Războinică, care a participa la show-ul din Republica Dominicană în anul 2022. Chiar ea a făcut marele anunț.

ADVERTISEMENT

Elena Matei a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România. Nu puțini sunt cei care au îndrăgit-o în perioada în care se afla în Republica Dominicană, având în vedere stilul său.

Amintim totodată că Elena Matei a participat și la Chefi la Cuțite de la Antena 1. Astfel, aceasta a reușit să își demonstreze abilitățile în două show-uri complet diferite. Iar asta a fost chiar impresionant pentru fani.

ADVERTISEMENT

Deși nu a câștigat nici Survivor România și nici Chefi la Cuțite, Elena Matei continuă să fie urmărită de o mulțime de persoane. Asta confirmă faptul că a reușit să ajungă la sufletele publicului.

Și iată că acum, Elena Matei a ieșit în față cu un anunț complet neașteptat. Fosta concurentă de la Survivor România a confirmat faptul că este însărcinată în 5 luni. Într-o postare pe contul personal de socializare, Elena Matei spune că timpul trece prea repede.

ADVERTISEMENT

Elena Matei este însărcinată în 5 luni

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit că nu poate descrie ce simte în această perioadă frumoasă din viața ei. Iar alături de acest mesaj, ea a publicat și o imagine cu burtica de graviduță.

„Imposibil de descris în cuvinte ceea ce simt în această perioadă. Trece atât de repede. 5 luni cu tine. Can`t wait to meet you (n.r abia aștept să te întâlnesc)”, este mesajul Elenei Matei de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că fosta concurentă de la Survivor România ascunde în spate și o poveste impresionantă. Ea dezvăluia la un moment dat cum a luat naștere pasiunea pentru gătit, dar și afacerea proprie din domeniul culinar.

Mama ei a plecat în Austria să muncească, iar tatăl ei s-a ocupat de educația și creșterea sa. Drept urmare, aceste lucruri au motivat-o să facă ceva, astfel încât părinții să fie mândri de ea.

ADVERTISEMENT