Life

Alina Pușcău de la Ferma, cel mai mare regret: “Când ai un tată care bea foarte mult…”

23.09.2020 | 15:12
Alina Puscau de la Ferma cel mai mare regret Cand ai un tata care bea foarte mult
ADVERTISEMENT

Alina Pușcău este una dintre concurentele de la “Ferma: Orășeni vs. Săteni”, un model cunoscut internațional. A apărut în reviste celebre și a participat la numeroase prezentări de modă internaționale. Însă viața acesteia nu a fost nici pe departe ușoară.

Cunoscutul model a dezvăluit detalii cumplite despre copilăria și viața ei de familie, dar și regretul ei cel mai mare, relatează libertatea.ro. Atmosfera din familia ei a fost una tensionată, din cauza tatălui care consuma alcool.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la “Ferma: Orășeni vs. Săteni” a declarat chiar în cadrul emisiunii care este regretul cel mai mare legat de tatăl ei. Cei doi nu și-au rezolvat niciodată problemele, lucru care a marcat-o profund pe Alina Pușcău.

Care este cel mai mare regret al Alinei Pușcău

Modelul a dezvăluit detalii despre viața tulburată de familie pe care a avut-o. “Regret foarte mult că nu l-am lăsat să vorbească, să spună ce are de spus. Când ai un tată care bea foarte mult și reacționează altfel, e foarte greu”, a declarat Alina Pușcău.

ADVERTISEMENT

“A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinții mei că se certau, nu se înțelegeau bine. Câteodată se băteau. Eu am mers să lucrez la o vârstă foarte fragedă  pentru că am vrut să o ajut pe mama. Și așa s-a și întâmplat.”

Vedeta povestește cum a reușit să -și ajute mama atunci când aceasta a divorțat de tatăl ei, după o căsnicie îndelungată. “La 25 de ani i-am cumpărat mamei casă. S-a despărțit de tata după 37 de ani și el a rămas în casa în care ne-am născut.”

ADVERTISEMENT

Tatăl Alinei Pușcău a încercat ani la rând să repare relația cu fiica sa, dar fără succes. Timp de cinci ani, acesta a încercat să-i ceară iertare Alinei Pușcău, însă vedeta nu i-a acceptat niciodată scuzele și a refuzat să-i mai răspundă la telefoane și să țină legătura cu el. Însă decizia luată i-a adus cel mai mare regret din viața ei.

“După cinci ani, am primit un telefon de la sora mea că a venit Salvarea la el, că nu poate fi salvat și că o să moară. M-am simțit foarte vinovată. Doi ani mi-a fost foarte greu să fiu om pe Pământ. M-a afectat foarte mult. Părinții au avut o viață și trebuie să-i accept așa cum sunt ei, să-i iubesc și să nu-i judec.”

ADVERTISEMENT

Alin Pușcău este model internațional și concurenta reality show-ului “Ferma: Orășeni vs. Săteni”, iar recent s-a zvonit că ar fi implicată într-o relație cu actorul George Piștereanu.

ADVERTISEMENT