Life

Alina și Valentin de la emisiunea Mireasa, pregătiri intense de nuntă. Ce pretenții are aceasta de la viitorul ei soț

Alina și Valentin de la emisiunea Mireasa se pregătesc intens de nuntă și deja discută despre cum va arăta cel mai important eveniment din viața lor.
28.06.2022 | 23:55
Alina si Valentin de la emisiunea Mireasa pregatiri intense de nunta Ce pretentii are aceasta de la viitorul ei sot
Alina și Valentin de la emisiunea Mireasa, pregătiri intense de nuntă. Foto: Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Alina și Valentin de la emisiunea Mireasa deja fac planurile de nuntă. Iată ce pretenții are Alina de la viitorul ei soț.

Alina și Valentin de la emisiunea Mireasa, pregătiri intense de nuntă

Alina și Valentin de la Mireasă sunt pregătiți să se căsătorească, iar în ultima ediție de la Mireasa – Capriciile Iubrii au pus la cale detalii importante despre cel mai semnificativ eveniment din viața lor.

ADVERTISEMENT

Valentin și Alina se pregătesc de căsătorie, iar viitoarea mireasă deja a dat mai multe detalii despre cum va arăta marele eveniment, dar și despre pretențiile pe care le are de la viitorul ei soț.

Alina se gândește la felul în care își va aranja părul, dar și la machiajul pe care îl va purta în ziua nunții.

ADVERTISEMENT

Aceasta are mai multe pretenții de la Valentin și a spus că la nuntă trebuie să petreacă foarte mult timp cu soția lui și să stea în capul mesei – pentru a fi admirat de toți nuntașii.

Ce pretenții are Alina de la Valentin în ziua nunții

Un alt lucru foarte important pe care Alina vrea să îl facă Valentin, viitorul ei soț, este să îi facă foarte multe complimente.

ADVERTISEMENT

„Când ai spus tu, te îmbraci în rochie de mireasă… Parcă am și eu emoțiii când mă gândesc. Trebuie să-mi fac și eu părul, trebuie să mă machiez. Trebuie să mă aranjez să fiu mai frumoasă. 

La nuntă, tu o să stai cu nevasta ta, numai cu nevasta ta. La nuntă, stai în capul mesei, toată lumea te admiră cât de frumos ești și între pauze îmi mai faci și mie complimente”, a mărturisit Alina la emisiunea Mireasa – Capriciile Iubirii de pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De asemenea, concurenta de la Mireasa și-a mai dat seama de un alt aspect important al nunții ei cu Valentin, acela că trebuie să se pregătească temeinic pentru dansul mirilor, cel mai spectaculos moment al petrecerii de nuntă.

„Trebuie să mergem să învățăm dansul mirilor”, i-a mai spus viitoarea soție lui Valentin de la Mireasă.

ADVERTISEMENT
Tags: