Life

Alina Sorescu exclude împăcarea cu Alexandru Ciucu. “Divorțul e o formalitate. El epuizează toate căile de atac”

Alina Sorescu a oferit detalii despre separarea de Alexandru Ciucu. Cei doi sunt în proces de divorț de câteva luni, creatorul de modă dorindu-și ca fetele să aibă domiciliul la el.
30.05.2022 | 18:52
Alina Sorescu exclude impacarea cu Alexandru Ciucu Divortul e o formalitate El epuizeaza toate caile de atac
Alina Sorescu, detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Lucrurile s-au întâmplat în timp”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața Alina Sorescu exclude orice fel de împăcare cu designerul Alexandru Ciucu, bărbat alături de care a avut un mariaj de 12 ani și împreună cu care are două fete. Frumoasa blondină susține că divorțul este o simplă formalitate, dar este conștientă că va dura până se va finaliza, pentru că atât ea, cât și (încă) soțul ei își doresc să le crească pe cele două fiice, Carolina și Raisa.

Alina Sorescu, detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Lucrurile s-au întâmplat în timp”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au început să aibă probleme în cuplu de mai bine de doi ani, dar au reușit să păstreze discreția asupra neînțelegerilor conjugale. La începutul anului, însă, vedeta TVR a decis să depună actele de divorț, lucru acceptat cu greu de designerul Casei Regale a României.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea vedeta are încredere că lucrurile se vor așeza în cele din urmă, chiar dacă spune că fostul partener de viață încearcă toate mijloacele posibile pentru a câștiga custodia fetelor, Carolina și Raisa. Micuțele stau acum cu mama.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii. 

ADVERTISEMENT

E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces.

Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă. De la începutul anului, din februarie (n.r. s-au separat). Deocamdată este complicat să intru în aceste detalii (n.r. despre despărțire), încă vorbim de domiciliul fetelor.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, eu am câștigat în primă instanță, dar el epuizează toate căile de atac și atunci nu e cazul să vorbim atâta timp cât lucrurile nu le-am clarificat, iar situația este departe de a se termina.

Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, nu sunt genul de om care ia decizii peste noapte. Acum trebuie să vedem ce și cum. Eu merg înainte”, a dezvăluit Alina Sorescu în emisiunea Teo Show.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină spune că este puternică pentru fiicele sale și se declară bucuroasă că are de muncă perioada aceasta. Cântăreața dezvăluie că este implicată în multe proiecte și merge înainte prin prisma afacerilor sale, mai ales cu muzica.

ADVERTISEMENT