Life

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au împăcat? Dezvăluirea cântăreței despre separarea de fostul soț

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, reconciliere neașteptată? Ce a declarat artista la 2 ani de la despărțirea de fostul partener de viață.
15.01.2024 | 12:09
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sau impacat Dezvaluirea cantaretei despre separarea de fostul sot
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, reconciliere neașteptată? Ce a declarat artista la 2 ani de la despărțirea de fostul partener de viață. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au împăcat? Dezvăluirea cântăreței despre separarea de fostul soț alături de care a devenit mamă de două ori. Îndrăgita artistă a spus ce se întâmplă în prezent în relația cu creatorul de modă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, reconciliere neașteptată? Ce a declarat artista la 2 ani de la despărțirea de fostul partener de viață

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, reconciliere neașteptată? Ce a declarat artista la 2 ani de la despărțirea de fostul partener de viață, după ce au fost văzuți împreună la un eveniment dedicat fiicei lor mai mici, Carolina.

ADVERTISEMENT

Copila și-a aniversat recent ziua de naștere la un loc de joacă pe care îl adoră, moment care nu a fost ratat de figura paternă. Designerul a fost pe lista de invitați și de aici au plecat toate speculațiile legat de o posibilă împăcare.

Această reconciliere a fost pusă și pe seama faptului că vedeta a primit un buchet de flori de la Alexandru Ciucu. Cu toate acestea frumoasa șatenă susține că acest gest a fost unul de fațadă, doar pentru imaginea proprie.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu e vorba de asta (n.r. împăcare). Am sărbătorit-o pe Carolina. Am serbat-o pe Carolina, care a împlinit 10 ani, i-am organizat ziua de naștere așa cum și-a dorit ea, la un loc de joacă pe care ea îl îndrăgește.

Pentru că așa este normal în astfel de situații l-am invitat și pe tatăl fetelor pentru că era normal și trebuia să fie prezent. Lucrurile astea sunt specificate și în programul stabilit.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu ne înțelegem având în vedere că între noi este un proces care durează de doi ani și se va relua din această primăvară. Nu ne înțelegem în ceea ce privește programul fetițelor.

Eu îmi doresc un program normal, un program stabil, el vrea un program alternant, lucrurile se vor relua”, a mărturisit Alina Sorescu în urmă cu puțin timp, în emisiunea Star Matinal de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu, în proces de divorț cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este în proces de divorț cu fostul soț, Alexandru Ciucu, de o perioadă destul de lungă. Cei doi nu reușesc să se pună de acord asupra programului pe care trebuie să îl aibă fetele lor, Carolina și Raisa.

Cunoscuta cântăreață consideră că micuțele trebuie să petreacă cât mai mult timp cu figura maternă, însă la rândul său fostul partener de viață își dorește același lucru. Vedeta și creatorul de modă nici nu se salută atunci când se întâlnesc întâmplător.

ADVERTISEMENT