News

Alina, tânăra găsită moartă pe câmp, mesaj dureros înainte de tragedie. Cine ar fi presupusul ucigaș

Au apărut informații noi în cazul Alinei, tânăra din județul Teleorman care a fost găsită moartă pe un câmp din comuna Frumoasa.
25.10.2022 | 13:12
Alina tanara gasita moarta pe camp mesaj dureros inainte de tragedie Cine ar fi presupusul ucigas
Alina a fost ucisă cu sălbăticie pe un câmp din județul Teleorman. Foto: Facebook – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Amintim că Alina locuia în Alexandria și avea 21 de ani. Tatăl tinerei este cel care a dat anchetatorilor informații prețioase cu privire la contextul în care s-a ajuns la crima din comuna Frumoasa.

Alina a fost ucisă la 21 de ani

Potrivit romaniatv.net, până în prezent se știe că Alina nu era chiar foarte liniștită în ceea ce privește viața personală. O dovadă în acest sens este un citat pe care ea l-a postat pe Facebook în urmă cu doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

În prim-plan apare un text care a devenit popular pe rețelele de socializare și a fost distribuit mai ales de tineri. ”Să alegi mereu omul care îți liniștește furtunile din suflet”, a fost citatul preluat și postat de Alina.

Revenind la tatăl acesteia, trebuie spus că polițiștii au aflat de la acesta câteva detalii foarte importante. Astfel, anchetatorii au fost informați că Alina ar fi fost urmărită mai multe zile de fostul iubit, care a murit într-un accident de mașină, la scurt timp după decesul ei.

ADVERTISEMENT

Pentru moment nu este clar dacă în ziua crimei, ea a plecat de acasă sau a fost răpită. Polițiștii au observat că în mașina ei, parcată în fața blocului din Alexandria, erau mai multe obiecte personale.

Ce au găsit polițiștii în mașina tinerei

Printre ele, cheile casei, rucsacul și un pachet cu țigări. Amintim că actualul iubit al tinerei este cel care a descoperit că Alina a fost ucisă cu sălbăticie.

ADVERTISEMENT

După ce au comparat informațiile, anchetatorii cred că ucigașul este fostul iubit, care ar fi murit după ce a intrat intenționat cu mașina într-un copac.

La această tragedie s-ar fi ajuns din cauza unor crize de gelozie. În prim-plan este un tânăr de 25 de ani care nu a putut trece peste faptul că Alina a preferat să fie apropiată de alt bărbat.

ADVERTISEMENT

A urmat un comportament des întâlnit în astfel de situații: multe telefoane și o hărțuire aproape permanentă. În cele din urmă, totul s-a terminat cu o vărsare de sânge și o crimă violentă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: