Life

Alina Vidican și soțul milionar au vorbit despre cea mai frumoasă zi din viața lor. “Am fost binecuvântați amândoi”

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a căsătorit cu iubitul milionar, Claude Senhoreti. Pentru prima dată după fericitul eveniment cei doi au vorbit despre cea mai frumoasă zi din viața lor.
03.09.2021 | 18:25
Alina Vidican si sotul milionar au vorbit despre cea mai frumoasa zi din viata lor Am fost binecuvantati amandoi
ADVERTISEMENT

Pe 26 august, Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc la Miami și a fost unul spectaculos.

Cei doi au recunoscut că formează un cuplu în primăvara acestui an, după ce s-au logodit.

Alina Vidican și soțul milionar au vorbit pentru prima dată despre nunta lor și au anunțat că își doresc să vină luna viitoare în România.

ADVERTISEMENT

Alina Vidican și soțul milionar au vorbit despre cea mai frumoasă zi din viața lor

Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a găsit fericirea în brațele milionarului de origine braziliană, Claude Senhoret. S-au cunoscut în urmă cu patru ani, iar pe 26 august 2021 s-au căsătorit. Nunta a avut loc la Miami într-un cadru de poveste. Locul ales a fost The Adisson, care arată ca un adevărat castel.

“Sunt lucruri frumoase în viața mea. Ne-am cunoscut acum patru ani, nunta a fost minunată, a fost obositor, dar frumos”, a declarat Alina Vidican, în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT

Mireasa nu a publicat fotografii de la fericitul eveniment, dar milionarul a făcut totul public. Și-ar fi dorit să aibă mult mai mulți prieteni aproape dar restricțiile impuse din cauza pandemiei le-a dat planurile peste cap. Soțul Alinei a declarat că au putut să invite doar jumătate din numărul celor pe care îi doreau aproape.

“Și eu sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți, ne plac aceleași lucruri, va fi o adevărată plăcere să îmi împart viața cu Alina.

ADVERTISEMENT

Nunta a fost o mare provocare, mulți dintre membrii familiei mele nu au putut veni din cauza covidului. 

Ca un brazilian bun ce sunt, întotdeauna este bine să sărbătorim, acum am și eu familie în Romania, am cunoscut și prieteni de-ai ei, și cultura românească este asemănătoare cu cea braziliană”, a spus și Claude Senhoreti.

ADVERTISEMENT

Alina își aduce soțul milionar în România

Cei doi și-au făcut planurile pentru perioada următoare. Își doresc ca luna viitoare să vină în România, unde ar urma să rămână câteva săptămâni.

Alina Vidican s-a mutat definitiv în Statele Unite după ce s-a despărțit de Cristi Borcea. Aceasta se ocupă de de afacerile fostului soț. un restaurant de fițe din Florida.

ADVERTISEMENT