Sport

„Alo, avem 4 victorii din 4 meciuri”. Transferurile Rapidului aruncă în aer lupta la titlu

Transferurile Rapidului au fost puse sub lupă după cele 4 victorii din 4 ale Rapidului. O legendă a Giuleștiului consideră că noile achiziții pot fi decisive în lupta la titlu.
16.02.2024 | 08:53
Alo avem 4 victorii din 4 meciuri Transferurile Rapidului arunca in aer lupta la titlu
„Alo, avem 4 victorii din 4 meciuri” Transferurile Rapidului aruncă în aer lupta la titlu. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ion Manu (64 de ani) a comentat ultimele transferuri ale Rapidului. Fostul portar al Giuleștiului a fost invitatul special la ultima ediție de „Suflet de Rapidist”, emisiune care se vede în fiecare zi de marți, LIVE pe FANATIK.RO, de la ora 13:30.

Transferurile Rapidului din iarnă, sub lupa lui Ion Manu

Rapid a achiziționat nu mai puțin de opt jucători în această iarnă. Pe doi dintre aceștia, Cătălin Vulturar și Rareș Pop, conducerea giuleșteană i-a lăsat să joace sub formă de împrumut până la vară la UTA Arad. Restul, Ermal Krasniqi, Florent Hasani, Borsiav Burmaz, Damjan Djokovic, Jakub Hromada și Marian Aioani, sunt deja jucători de bază.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Cum ți s-a părut meciul de la Cluj?) Nu am putut să vin, dar mi s-a părut un joc mult mai legat decât precedentele trei jocuri, pe care le-am câștigat, n-ai ce să zici. Sunt 9 puncte câștigate, dar, ca joc, mi s-a părut că echipa și-a revenit față de ce jucase înainte.

După 3 jocuri trebuie să te omogenizezi indiferent de ce jucător ai fi sau de unde ai veni. Dar s-a văzut o mai mare colaborare între ei și mai ales între cei noi aduși acum, care au intrat direct în pâine. Și noi și titulari de la început, le-a fost greu și lor, asta am înțeles. Dar, într-adevăr, jocul a fost ceea ce ar trebui să joace de acum înainte echipa.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Cum ți se par noile achiziții?) Alo, avem 4 victorii din 4 meciuri! Deci nici nu se mai pune problema. Sunt foarte ok pentru echipa noastră. Dar ce mă bucur mai mult, achizițiile astea cu copiii tineri.

Cu Vulturar, cu Pop. Foarte bine că i-a împrumutat să joace. Eu consider că e o chestie foarte bună și un viitor benefic. Vor avea meciuri în micioare și o să-i luăm copți din vară încolo.

ADVERTISEMENT

O să fie jucători de bază ai echipei. Când se vor coace. Putea risca Bergodi și acum cu ei, dar faptul că a început să vină presiunea și pretențiile și din alte părți, au procedat și se procedează foarte bine”, a declarat Ion Manu, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”.

Vine titlul în Giulești?

Rapidiștii visează la titlu. Al patrulea din istorie și primul după o pauză de 21 de ani. Ion Manu crede în șansa echipei lui Cristiano Bergodi, chiar dacă Rapid e la nouă puncte în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

(n.r. – e implicată Rapid în lupta la titlu?) 100%! Și nu doar din poveștilea alea că în play-off se înjumătățesc punctele. Nu, nu. Și datorită jocului e implicată. 100% e implicată chiar din campionatul ăsta pentru a se bate la titlu”, a adăugat fostul goalkeeper.

CEA MAI TARE CARACTERIZARE a transferurilor facute de Rapid: “ALO, AVEM 4 DIN 4”

ADVERTISEMENT