Life

Am aflat cine e ispită la Insula Iubirii! Secretul Antenei 1, deconspirat de Fanatik

FANATIK a aflat, în exclusivitate, prima ispită masculină din sezonul 7 al show-ului matrimonial Insula Iubirii, de la Antena 1.
29.04.2023 | 00:40
Am aflat prima ispită masculină a sezonului 7 Insula Iubirii / Fotomontaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cea mai „vânată” informație a momentului: cine e ispită în sezonul 7 de la Insula Iubirii! Mulți s-au străduit să le afle, însă noi am fost cu un pas în fața tuturor. Vă prezentăm detalii exclusive!

Cine este ispită în sezonul 7 de la Insula Iubirii

Informațiile obținute de FANATIK spun cine este prima ispită masculină a sezonului 7 Insula Iubirii. Este vorba de nimeni altul decât Romeo Vasiloni, cel care a fost și concurent la Puterea Dragostei, în sezonul 3.

ADVERTISEMENT

Dacă nu știți cine este tânărul musculos, nu vă faceți griji, vă spunem noi. Romeo Vasiloni, după cum v-am zis, a fost concurent în sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei. Este tânăr, frumos, atrăgător, musculos și numai bun de ispită în Thailanda! Probabil la toate aceste lucruri s-a gândit și producția Antenei 1, atunci când l-a ales în rolul de ispită.

Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni este ispită în emisiunea Insula Iubirii, sezonul 7 / Sursă foto: Instagram

Așa cum bine știți, filmările pentru sezonul 7 Insula Iubirii s-au încheiat demult. Acum… Apare întrebarea: când se difuzează emisiunea? Tot sursele noastre de încredere ne-au dezvăluit faptul că acesta ar putea fi ultimul sezon al reality show-ului și că încă nu a fost montat. Deci, așteptăm! Dar să ne întoarcem la lucrurile cu adevărat importante.

ADVERTISEMENT

Ispita Romeo Vasiloni nu și-a găsit sufletul pereche la Insula Iubirii

Despre Romeo Vasiloni vă spunem noi tot ce trebuie să știți! Îi place viața sănătoasă, este personal trainer cu acte în regulă, dar practică și kickbox și arte marțiale. De asemenea, este pasionat de mașini și călătorii și este un maaare gurmand! Îi place mâncarea sănătoasă și merge la sală constant, pentru a fi mereu în formă. Are 32 de ani, este din Otelu Roșu și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Timișoara.

Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni este ispită în emisiunea Insula Iubirii, sezonul 7 / Sursă foto: Instagram

Ales de echipa Antenei 1 în rolul de ispită la Insula Iubirii, Romeo Vasiloni nu și-a găsit sufletul pereche în Thailanda. Informațiile obținute de FANATIK anunță că  tânărul a fost în centrul atenției pe toată durata filmărilor, fiind printre preferații concurentelor din cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Pentru că filmările s-au terminat demult, Romeo a ajuns acasă și se pare că și-a găsit și aleasa! Ispita de la Insula Iubirii are, de 2 luni, o frumoasă relație cu Lavinia, de profesie jurist.

Ispita si iubita
După filmările de la Insula Iubirii, Ispita și-a găsit ”tentația”

Credeați că ne oprim aici cu informațiile-bombă? Din contră. FANATIK vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Romeo Vasiloni și iubita lui, Lavinia. Bruneta este frumoasă foc, super fit și cu siguranță întoarce privirile tuturor bărbaților, așa că îl înțelegem pe Romeo perfect! După cum v-am spus, cei doi se iubesc de 2 luni, însă ispita a ținut totul departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Când va începe sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii

Pentru că materialul brut din Thailanda nu a fost, încă, montat, ne așteptăm să mai dureze ceva până când telespectatorii se vor putea bucura de sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii. Tot sursele noastre ne-au spus că, cel mai probabil, show-ul va intra pe micile ecrane undeva la finalul lunii mai – începutul lunii iunie.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect.

Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!”, a spus, conform Antena 1,  Radu Vâlcan, despre sezonul 7 Insula Iubirii, înainte de plecarea în Thailanda.

ADVERTISEMENT