Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am avut niște divergențe, dar m-ai învins, Rodioane!”. Mihai Rotaru, discurs direct despre Edi Iordănescu

Mihai Rotaru a avut un discurs direct despre Edi Iordănescu. Patronul din Bănie este de părere că indiferent de divergențe, selecționerul României trebuie susținut.
06.12.2023 | 09:47
Am avut niste divergente dar mai invins Rodioane Mihai Rotaru discurs direct despre Edi Iordanescu
Mihai Rotaru a avut un discurs direct despre Edi Iordănescu. Patronul din Bănie este de părere că indiferent de divergențe, selecționerul României trebuie susținut.
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a avut un discurs direct despre Edi Iordănescu la FANATIK SUPERLIGA. Patronul Universității Craiova este de părere că indiferent de conflicte sau divergențe, selecționerul României trebuie susținut, mai ales atunci când echipa națională are nevoie de acest lucru.

Mesajul patronului de la Universitatea Craiova: “Trebuie să susținem echipa națională!”

“Ne vom bate acolo. Toți cei care iubim România vrem să ne batem și să câștigăm grupa dacă se poate. Pentru că indiferent de situație, că ai tu o animozitate sau nu cu cineva, echipa națională trebuie susținută.

ADVERTISEMENT

Atunci, nu avea niciun sens când echipei naționale îi era greu să vin eu și să încep cu criticile, nu. Am zis hai să o sprijinim, pentru că asta trebuie să facă publicul. Asta trebuie să facă mass-media și ceilalți conducători.

Aduce o plus valoare să arunci cu pietre? Mâine dimineață dau cu pietre dacă noi câștigăm Euro. Dar asta nu este o soluție. Întotdeauna trebuie să încerci să pui umărul. OK, ești critic, ai niște probleme, ai niște divergențe, spuneți-le. Dar în momentul în care noi avem nevoie de ajutor pune umărul și ajută”, a spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, discurs direct despre Edi Iordănescu

În discursul său despre Edi Iordănescu, Mihai Rotaru a dat un exemplu personal prin care l-a susținut pe selecționer, chiar dacă avea un conflict cu acesta. Finanțatorul oltenilor este de părere că echipa națională este mai presus de orice divergență și trebuie tot timpul ajutată.

“Eu am avut niște divergențe de opinii cu Edi. De acolo au plecat toate, dar în acest moment, Edi a demonstrat că dacă îți urmezi filosofia pe care o ai nu ai până la urmă cum să nu reușești. Ți-a demonstrat acest lucru și trebuie felicitat.

ADVERTISEMENT

Faptul că el a mers pe această coeziune a grupului, faptul că a crezut în jucători, în șanse și că le-a dat încredere a fost filosofia lui și a reușit. Și atunci ce poți să spui, decât că m-ai învins, Rodioane! Nu?

Despre ce vorbim. Suntem calificați de pe primul loc. În condițiile în care te uiți la ce jucători are Kosovo și noi eram în spate ca și statistică. Israelul e o echipă puternică. Elveția, că vorbim de Elveția, marea favorită a grupei.

ADVERTISEMENT

Și totuși, tu ai câștigat. Felicitări! Asta trebuie să fie învățătură de minte pentru toată lumea și pentru mine. E plină lumea de hateri. Haideți să ajutăm cu ceva, chiar și prin simpla acțiune de a nu spune, de a nu ataca. Dacă nu poți să faci bine, măcar nu fă rău. Merg la Euro, mi-am luat bilet, tot”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Mihai Rotaru, discurs manifest despre Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT