Life

Am făcut calculul! Cu câți bani se aleg concurenții de la Insula iubirii după terminarea emisiunii

FANATIK a aflat cât câștigă participanții de la Insula iubirii după terminarea filmărilor din Thailanda. Cine e boss-ul banilor din TikTok?
24.07.2023 | 17:37
Am facut calculul Cu cati bani se aleg concurentii de la Insula iubirii dupa terminarea emisiunii
O parte din participanții de la Insula iubirii: Romeo Vasiloni, Ema și Răzvan, Bianca și Claudia. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Insula iubirii i-a făcut populari pe Ema Oprișan, Răzvan, Claudia Florescu și Bianca Giurcă. I-a crescut, în același timp, notorietatea lui Romeo Vasiloni, fost concurent la Puterea dragostei, show difuzat la Kanal D.

Concurenții de la Insula iubirii fac bani din TikTok

FANATIK a aflat câți bani fac concurenții mai sus menționați, cei mai cunoscuți din acest sezon, din clipurile pe care le postează pe TikTok. Potrivit unui soft care calculează cu exactitate sumele cu care se aleg vedetele de la Antena 1 din TikTok, se pare că avem parte de surprize uriașe! Romeo și Bianca au cel mai mare lipici la bani din această garnitură!

ADVERTISEMENT

Fetele și băieții care și-au testat fidelitatea la Insula iubirii au devenit vedete pe rețeaua chineză de socializare. O rețea, după cum știm, care îi poate îmbogăți pe utilizatori. La capitolul bani făcuți din social media, Romeo și Bianca Giurcă stau cel mai bine pe ”tap-tap”.

Ema Oprișan, deși e una din cele mai remarcate fete din acest sezon, nu o duce la fel de bine precum prietena ei, Bianca.

ADVERTISEMENT

Romeo Vasiloni, în top

Pe primul loc, la profit de pe urma clipurilor postate pe această platformă este, atenție, musculosul Romeo Vasiloni. Conform datelor analizate de FANATIK, tânărul, câștigă între 30,65 și 76,62 de dolari pe videoclip. Trebuie spus, că fostul concurent de la Puterea dragostei are, până la această oră, 685 de filmulețe postate.

Mergem mai departe, la locul doi în topul vedetelor de la Insula iubirii care reușesc să strângă niște bani în pușculiță din TikTok, nu doar din contractul semnat cu Antena 1. Aici o avem pe fermecătoarea… Bianca Giurcă!

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor consultate de FANATIK, aceasta ar luat undeva între 29,49 și 73,73 de dolari pe video. Trebuie să precizăm, pentru a nu se crea confuzii sau vorbe la proces, că aceste sume sunt estimative iar maximul de câștig este cel expus, doar că cifrele depind de politicile TikTok!

Răzvan de la Insula iubirii, mai bogat din TikTok decât Ema

Pe locul trei în topul ”îmbogățiților” de la Insula iubirii din TikTok se află… Răzvan! Iubitul Emei intră destul de des live. O face, evident, cu caterinca la purtător. Încearcă să își creeze propria comunitate, una care la ora actuală e în număr considerabil pentru un noname până mai ieri. Cu alte cuvinte, blondul cu ochi albaștri are puțin peste 48.000 de urmăritori. De asemenea, numără 311 videoclipuri. Prezența sa, în bani, pe TikTok e estimată, ca valoare, între 16,45 și 41,13 dolari per postare.

ADVERTISEMENT
insula iubirii
Insula iubirii: Banii la control, din TikTok

Ema, maximum 32 de dolari din social-media

Următoarea în clasament este Claudia Florescu, românca cu un puternic accent italian care a entuziasmat suflarea masculină prin determinarea ei. A intrat în atenție și cu sfaturile privind întreținerea unei relații.

În cazul Claudiei de la Insula iubirii, câștigurile din TikTok sunt mai mici față de colegii ei. Cu toate că intră live de fiecare dată când poate și primește cadouri considerabile de la fani, cele pe care nu le-am luat în calcul în cazul niciunuia în analiza de față, bruneta tatuată câștigă între 13,01 și 32,53 de dolari pentru fiecare clip.

Culmea, cea mai apetisantă și frumoasă concurentă de la Insula iubirii, considerată de mulți la un sondaj ad-hoc, Ema Oprișan, face cei mai puțini bani din TikTok. Mai precis, pe fiecare clip, ar lua între 10,91 și 27,28 de dolari americani.

 

ADVERTISEMENT