Life

“Am fost răpit de extratereştri de 60 de ori şi am înregistrări care demonstrează că ei există”. Povestea bizară a unui britanic

Povestea bizară a unui britanic. Bărbatul susține că a fost răpit de 60 de ori de extraterești și că ar putea dovedi existența acestora prin niște înregistrări.
05.12.2022 | 17:20
Am fost rapit de extraterestri de 60 de ori si am inregistrari care demonstreaza ca ei exista Povestea bizara a unui britanic
Cum ar fi fost britanicul răpit de extratereștri. Sursa foto: Mirror
ADVERTISEMENT

Un britanic în vârstă de 58 de ani are o poveste bizară de viață. Bărbatul a uimit pe toată lumea când a spus că a fost răpit de 60 de ori până acum de către extratereștri și că deține înregistrări cu existența lor.

Povestea britanicului care susține că a fost răpit de 60 de ori de extratereștri

Russ Kellett, originar din Filey, mai susține faptul că vreme de 30 de ani s-a luptat cu diferite specii de extratereștri. Potrivit lui, într-un oraș din North Yorkshire, există un punct unde se pot observa OZN-urile.

ADVERTISEMENT

De la vârsta 16 ani Russ Kellet ar tot fi răpit de extratereștri, iar la un moment chiar l-ar fi observat la bordul unei nave spațiale pe solistul Robbie Williams.

Russ Kellet și-a făcut, mai exact, cunoscută povestea din 2020, iar de atunci realizează și schițe cu figurile care i-ar apărea în față. Individul este de părere și că într-o seară o ”ambarcațiune extraterestră” a venit deasupra grădinii casei sale, asta în timp ce toată lumea i-a spus că este un balon cu heliu.

ADVERTISEMENT

”Era târziu într-o seară și m-am dus să duc gunoiul, după ce mi-am terminat ceaiul, când am văzut dintr-o dată acest glob roșu gigant de lumină. urmărit de două avioane de luptă.

Apoi a dispărut într-un nor, cu avioanele de luptă ieșind pe cealaltă parte, dar apoi nu am mai văzut niciodată globul roșu.

ADVERTISEMENT

Am decis să mă întorc și să investighez cu camera mea, ținându-mi ochii pe cer în timp ce mă îndreptam spre coasta”, povestește britanicul, relatează Mirror.co.uk

Bărbatul susține că extratereștrii au o bază secretă în Marea Nordului

Bărbatul a mai spuns că vreme de 20 de minute a filmat și urmărit ”globurile” de deasupra coastei Filey. Mai mult, el este de părere că nava spațială venea dintr-o bază secretă de sub Marea Nordului.

ADVERTISEMENT

”Cred că extratereștrii au o serie de baze secrete răspândite pe tot globul în cele mai adânci locuri ale oceanelor, astfel încât noi, ca oameni, să nu putem să le găsim”, a mai transmis Russ Kellet.

Nu se știe până în prezent dacă afirmațiile lui Russ Kellet sunt adevărate sau nu. Și în România au fost cazuri în care oamenii au vorbit despre apariția unor extratereștri, cert este că nimeni nu a dovedit până acum faptul că ei există.

ADVERTISEMENT
Tags: