Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai. „Momente cumplite, dar e stabil! Părinții sunt cu el la spital” Update exclusiv

La FANATIK SUPERLIGA, președintele lui Poli Iași, Cornel Șfaițer, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai.
15.04.2024 | 13:05
Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Luca Mihai Momente cumplite dar e stabil Parintii sunt cu el la spital Update exclusiv
Cornel Șfaițer, despre starea medicală a lui Luca Mihai. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
15-04-2024
10:14

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a dezvăluit starea de sănătate a lui Luca Mihai. Gazda emisiunii a primit informații exclusive despre jucătorul lui Poli Iași din partea clubului și se pare că fotbalistul de 20 de ani este în afara oricărui pericol după accidentarea suferită la meciul cu Dinamo.

“Luca Mihai este stabil. Doctorii au reușit să îl stabilizeze. Luca Mihai este în afara oricărui pericol. Este într-o stare OK”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

După ce a fost accidentat grav în urma contactului cu Josue Homawoo, starea de sănătate a lui Luca Mihai nu este una stabilă. Lovitura tânărului jucător a avut loc în prima repriză a meciului Dinamo – Poli Iași, scor 1-0, în etapa a 4-a din play-out-ul SuperLigii. Ulterior, fotbalistul din Copou a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din București, cu multiple fracturi în zona urechii.

Cornel Șfaițer, ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai. „Momente cumplite! Părinții sunt cu el la spital”

Despre starea de sănătate a lui Luca Mihai a discutat și președintele lui Poli Iași. Cornel Șfaițer a dezvăluit că starea fotbalistului de 20 de ani este în continuare incertă și se așteaptă concluzia după încă o serie de investigații.

ADVERTISEMENT

Oficialul formației din Copou a explicat faptul că părinții jucătorului, veniți special din Germania pentru meciul cu Dinamo, au fost îngroziți de ceea ce a pățit copilul lor. Atât mama, cât și tatăl lui Luca Mihai sunt la spital alături de fiul lor.

“Luca Mihai va intra la cel de-al doilea CT și vom vedea starea lui. E la Spitalul Elias acum. Vom vedea dacă va fi transferat un al spital. E în stare de somnolență, în tratament. A sângerat și aseară în continuu.

ADVERTISEMENT

Acum e într-o stare destul de delicată aș putea spune. E pe mâini bune. Toată lumea e preocupată de starea și de sănătatea lui. E sub tratament în momentul de față. La momentul de față nu este bine.

Ne dorim să fie copilul bine, sunt și părinții cu el. Au venit special pentru joc din Germania. Am trăit niște momente cumplite. Mama a început să plângă. Îi curgea sânge din ureche de la tâmplă”, a declarat Cornel Șfaițer, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Există riscul să rămână cu sechele”

Președintele celor de la Poli Iași a mărturisit că în urma primelor discuții cu doctorii, aceștia spun că Luca Mihai ar putea să nu mai audă cu o ureche în urma contactului dur din meciul cu Dinamo. Totodată, Cornel Șfaițer a dezvăluit că Poliția a fost contactată de spital și că vor demara o anchetă.

“Există riscul să rămână cu sechele, să nu mai audă. O să tragem concluziile după cel de-al doilea CT, atunci când vom avea informații mult mai clare. E păcat. E un tânăr de perspectivă și cred că va fi bine.

ADVERTISEMENT

Suntem încrezători, pentru că e un copil talentat. Părinții au făcut multe sacrificii pentru el. Au fost plecați în Italia, în Germania, tocmai pentru a-i oferi toate condițiile copilului.

Mama lui a fost lângă ambulanță și era disperată. E mai puțin coerent și e normal, pentru că este sub tratament. A fost un șoc pentru noi toți. 

Spitalul a reclamat poliția, pentru că este o procedură internă la cazuri dintr-astea grave. Se va demara o anchetă pentru vătămare corporală. Așa mi s-a comunicat”, a mai spus președintele celor de la Poli Iași, la FANATIK SUPERLIGA.

Cornel Șfaițer, despre starea medicală a lui Luca Mihai

ADVERTISEMENT