Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, mesaj dur pentru omul Ovidiu Hațegan după Dinamo – Iași 1-0. „Mintea refuză să creadă că e atât de cinic. Trebuie suspendat! E o pată mare”

Horia Ivanovici i-a transmis un mesaj dur arbitrului Ovidiu Hațegan, care nu l-a eliminat pe Homawoo după faultul „criminal” comis asupra lui Luca Mihai în meciul Dinamo - Poli Iași 1-0.
15.04.2024 | 16:40
Horia Ivanovici mesaj dur pentru omul Ovidiu Hategan dupa Dinamo  Iasi 10 Mintea refuza sa creada ca e atat de cinic Trebuie suspendat E o pata mare
Horia Ivanovici, discurs manifest după prestația catastrofală a lui Ovidiu Hațegan la meciul Dinamo - Poli Iași 1-0. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a luat o gură mare de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării după victoria din meciul cu Poli Iași, însă bucuria succesului a fost umbrită de eroarea gravă comisă de arbitrul Ovidiu Hațegan. Acesta nu l-a eliminat pe dinamovistul Josue Homawoo pentru un fault „criminal” asupra lui Luca Mihai, decizie care a stârnit o recație virulentă din partea lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, mesaj dur pentru omul Ovidiu Hațegan după Dinamo – Iași 1-0: „Refuz să cred că ar putea fi atât de cinic”

Jucătorul ieșean Luca Mihai este internat în spital în stare foarte gravă, cu multiple fracturi craniene și timpan spart, în urma atacului brutal comis de Homawoo, însă Ovidiu Hațegan i-a acordat dinamovistului doar cartonașul galben. Eroare uriașă a centralului, care a fost taxată dur de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îi transmit ceva domnului Hațegan. Nu o să încep cu astfel de copilării, «Hoțegan» și așa mai departe. Mintea mea refuză să creadă că Hațegan ar putea fi implicat în ceva… Nu știu, că ar trage cu o echipă… Chiar dacă vede un coleg de-al lui, că până la urmă fotbaliștii și arbitrii sunt colegi de competiție, un băiat tânăr plin de sânge, și cu un cinism extraordinar el să-și vadă de această «misiune»…

Că au tot apărut glume pe internet după victoria lui Dinamo, apropos că a marcat Bani golul. «Banii vorbesc», aceasta este gluma principală, referitoare la prestația lui Hațegan. «Dinamo – Poli Iași 1-0. Banii vorbesc!».

ADVERTISEMENT

Pur și simplu, eu refuz să cred asta. Refuz să cred că Hațegan ar putea fi atât de cinic. Dar este inadmisibil ce a făcut, mai ales în condițiile în care și el a avut de-a lungul vieții probleme de sănătate.E doctor și a văzut sânge…

Dacă tu vezi sânge și nu dai cartonașul roșu, apoi îi spui la pauză lui Șfaițer «Stai liniștit! Totul e sub control», încep să-mi schimb impresia. Nu neapărat ca arbitru, ca om față de Hațegan, în primul și în primul rând. Nu că nu ai voie să nu-i dai roșu, asta s-a văzut și de pe Lună. Și dacă se juca fotbal pe Lună, se vedea și de acolo că era cartonaș roșu.

ADVERTISEMENT

Dar, cum să spun, așa, o minimă compasiune… Care până la urmă are legătură cu aplicarea Regulamentului. Îl vezi pe ăla plin de sânge, îl vezi pe acel băiat tânăr, la început de carieră, îl vezi într-o stare din  asta care, Doamne ferește!, poate să ducă la o dramă… Că nu ne jucăm aici, putea să ducă la o dramă… Iar tu, foarte calm, chiar relaxat mi s-a părut Hațegan la un moment dat, nici măcar când îl vezi plin de sânge și în stare de inconșiență nu scoți cartonașul roșu?”.

Horia Ivanovici: „Hațegan o să aibă multe coșmaruri!”

„E o problemă. Nu aș vrea să cred că e o problemă de altceva. Chiar nu aș vrea să cred că e o problemă de altceva, pentru că atunci ar fi îngrozitor. Poți să faci «nenorociri», dar nu poți să le pui niciodată înaintea unei compasiuni firești față de un om care e căzut, plin de sânge și cu timpanul spart. Care e la spital și nu știi ce se va întâmpla cu el…

ADVERTISEMENT

A spus Cornel Șfaițer că s-ar putea să-și piardă auzul. Din păcate, există și acest scenariu terifiant. Vezi familia care plângea, o vezi pe maică-sa… Nu scoți roșu? Băi, nene… Măi băiatule… Eu cred că o să ai multe coșmaruri, indiferent ce ai în minte. Multe coșmaruri cu băiatul ăla plin de sânge. Sunt convins.

Plus că mai e ceva… CCA-ul trebuie să-l suspende pe Hațegan până la finalul campionatului. Subiect închis. Trebuie să stea, să se liniștească și să cugete la ce a făcut. Pentru că e o rușine ce a făcut. Pur și simplu e o rușine.

Am ajuns să «omorâm» jucători pe teren pentru puncte. Cu ghilimelele de rigoare. Și nu-l acuz pe jucătorul lui Dinamo. Sunt convins că n-a vrut să-l lovească. Dar la asta se ajunge. Din cauza presiunii, din cauza faptului că arbitrii nu intervin ferm. Și Dinamo e disperată, îi înțeleg și pe cei de la Dinamo.

Dar totul până la sânge, la timpane sparte… Hațegane, fă-ți datoria! Că de aia ești arbitru. O pată mare de tot pe cariera ta”, este mesajul dur transmis de Horia Ivanovici lui Ovidiu Hațegan prin intermediul FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră lunea, marțea și vinerea, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Horia Ivanovici, DISCURS MANIFEST catre Ovidiu Hategan dupa ERORILE SOC

ADVERTISEMENT