Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am mare încredere în băieți, dar în joben nu mai e nimic”. Bergodi, declarație de geniu

Ce declarație de geniu a avut Cristiano Bergodi înainte de FCSB - Rapid. Dezvăluirea a fost făcută de Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.
06.11.2023 | 23:18
Am mare incredere in baieti dar in joben nu mai e nimic Bergodi declaratie de geniu
Declarație de geniu a lui Cristiano Bergodi înainte de FCSB - Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După mai multe oscilații, Cristiano Bergodi a adus liniștea în Giulești, traversând o perioadă excelentă pe banca celor de la Rapid. Cu absențe importante cauzate de accidentări, antrenorul italian a reușit să o ducă pe Rapid spre victorie în derby-ul cu FCSB, scor 2-1.

„Am mare încredere în băieți, dar în joben nu mai e nimic”. Bergodi, declarație de geniu

Robert Niță a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA un episod savuros cu patronul Dan Șucu și cu antrenorul Cristiano Bergodi. După victoria Rapidului cu Universitatea Craiova, Dan Șucu a sperat ca Bergodi să scoată un nou as din mânecă în derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a avut o replică genială. „Hai să-ți spun ceva cu minunile, acum pot să spun. A spus domnul Șucu acum vreo săptămână, după accidentarea lui Petrila.

Câștigă Rapid acasă cu Universitatea Craiova și domnul Șucu a zis: ‘Avem încredere în domnul Bergodi să mai scoată o surpriză din joben’. Vorbesc cu domnul Bergodi, m-am întâlnit cu dânsul la stadion la Giulești.

ADVERTISEMENT

‘Ce faceți, Mister? Cum merge treaba? Cum e cu jobenul că ați văzut ce a zis patronul’. Se uită Mister în jos și zice: ‘Bă, am mare încredere în băieții mei, dar în joben nu mai e nimic’. Uite că a scos ceva din joben”, a dezvăluit Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

„Poate Bergodi să antreneze naționala României?”. Ce răspuns a dat Mihai Stoichiță

Horia Ivanovici este încântat de performanțele lui Cristiano Bergodi pe banca Rapidului. Directorul FANATIK consideră că antrenorul italian reprezintă o soluție viabilă în viitor pentru banca echipei naționale de fotbal a României.

ADVERTISEMENT

„Nu la FANATIK. Niciodată la FANATIK (n.r. despre plecarea lui Bergodi). Când suporterii țipau să plece noi spuneam că e cea mai mare prostie. Vreau să subliniez lucrul ăsta. Nu la FANATIK.

Noi suntem mari susținători ai lui Bergodi. Eu te-am întrebat și de Bergodi la națională. Până acolo am dus discuția. Crede-mă că de la meci la meci Bergodi mi se pare pentru viitor, într-o zi, un antrenor eligibil și pentru echipa națională de fotbal a României. 

ADVERTISEMENT

Eu nu vorbesc de Edi Iordănescu acum. Bergodi, în viitor, are capacitatea, poate să fie un selecționer al naționalei? Nu vorbesc de astăzi. Vorbesc peste 5 ani. Bergodi nu-i doar un antrenor bun. Omul ăsta face totuși minuni dacă stai să te uiți”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Atât Mihai Stoichiță, cât și Adrian Ilie sunt de părere că Bergodi ar putea face față cu brio pe banca naționalei. „De ce nu? Orice antrenor bun poate fi selecționer. (n.r. poate să antreneze naționala României?) Sigur”, a spus Stoichiță. „Poate să fie între primii doi din România care să antreneze echipa națională”, a încheiat discuția Adrian Ilie.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Declarație de geniu a lui Bergodi înainte de FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT