Sport

Fanii Rapidului, la picioarele lui Cristiano Bergodi: „Mister, îți mulțumim!”. Au cântat cu jucătorii după victoria cu FCSB. Video exclusiv

Fanii Rapidului sunt la picioarele lui Cristiano Bergodi după victoria obținută de giuleșteni în duelul din deplasare cu FCSB, scor 2-1.
06.11.2023 | 00:58
Fanii Rapidului la picioarele lui Cristiano Bergodi Mister iti multumim Au cantat cu jucatorii dupa victoria cu FCSB Video exclusiv
Fanii Rapidului, la picioarele lui Cristiano Bergodi
ADVERTISEMENT

Suporterii au cântat alături de jucători și i-au scandat numele tehnicianului italian, mulțumindu-i pentru victoria din derby, dar și pentru parcursul bun pe care echipa îl are în campionat.

Fanii Rapidului, la picioarele lui Cristiano Bergodi

Fanii Rapidului sunt picioarele lui Cristiano Bergodi după victoria din derby-ul cu FCSB, scandându-i numele și cântând împreună cu tehnicianul italian, care pare că le-a intrat la inimă.

ADVERTISEMENT

La final, și fiul lui Cristiano Bergodi a coborât și și-a îmbrățișat tatăl, oferind un moment frumos, aplaudat la scenă deschisă de fanii Rapidului.

După începutul „zbuciumat” pe banca tehnică a giuleștenilor, când suporterii și-l doreau pe Marius Șumudică în locul lui Adrian Mutu, Cristiano Bergodi a reușit să le câștige încrederea fanilor prin rezultatele bune ale echipei.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Rapidului petrec împreună cu fanii | FCSB - Rapid 1-2

Cristiano Bergodi, bucuros după victoria cu FCSB

Cristiano Bergodi a fost bucuros după victoria cu FCSB, lăudându-și jucătorii: „I-am felicitat pe băieți, pentru că au făcut un meci mare, au luptat, nu era ușor. Am luptat și cu banca de rezervă, nu era ușor, dar am reușit să facem un meci mare.

E un meci important, nu e ușor să câștigăm aici, deși noi am plecat cu gândul să câștigăm meciul. Merită toate laudele băieții, pentru că au jucat bine, au luptat, au suferit și am marcat două goluri.

ADVERTISEMENT

Și în a doua repriză am reușit să ducem jocul bine, ei nu au reușit să își facă mari ocazii, deși au dominat. Ei s-au antrenat cum le-am cerut, au închis spații, au jucat bine pe adâncime.

Noi am jucat cu un nouă fals, de fapt cu un nouă jumat, a fost foarte bine Borja Valle. A împins jocul foarte bine, a ținut de minge și a fost foarte important. 

ADVERTISEMENT

Papeau a făcut un meci foarte bun, am vorbit ieri, el are caracteristici diferite față de Petrila, dar a făcut acțiuni individuale importante. A muncit mult și mă bucur pentru el.

Repet, în afară de centrări, FCSB nu a avut mari șanse. E o victorie extraordinar de importantă pentru parcursul nostru. E important pentru că avem încredere mare, mai ales că am câștigat în deplasare”.

ADVERTISEMENT