Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am văzut de când au coborât din autocar. Nemți! O avem groasă cu ăștia”. Dezvăluiri dinaintea meciului Rapid – Sepsi 0-1

Sepsi OSK a impresionat încă de la intrarea în stadionul din Giulești, iar Robert Niță a dezvăluit detalii extraordinare înaintea confruntării cu Rapid București.
18.04.2024 | 06:13
Am vazut de cand au coborat din autocar Nemti O avem groasa cu astia Dezvaluiri dinaintea meciului Rapid  Sepsi 01
„Am văzut de când au coborât din autocar. Nemți! O avem groasă cu ăștia” Dezvăluiri dinaintea meciului Rapid – Sepsi 0-1. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sepsi i-a luat prin surprindere pe giuleșteni, chiar de la intrarea pe stadionul din Giulești. Robert Niță a dezvăluit că atitudinea elevilor lui Bernd Storck este de apreciat, la fel cum este și felul în care antrenorul neamț se comportă cu jucătorii săi în timpul partidei.

Dezvăluiri dinaintea meciului Rapid – Sepsi 0-1: „Am văzut de când au coborât din autocar. O avem groasă cu ăștia”

Bernd Storck a schimbat câteva lucruri la Sepsi OSK, iar asta a observat și Robert Niță pe stadionul din Giulești. Antrenorul german a lucrat la atitudinea jucătorilor, care este schimbată total față de sezoanele trecute.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a dezvăluit un episod inedit cu elevii lui Bernd Storck înaintea confruntării Rapid București – Sepsi, scor 0-1. Specialistul FANATIK a spus că angajații de pe stadion au rămas uimiți când i-au văzut pe jucători intrând pe stadion.

„Are un fel în care vorbește cu jucătorii când îi scoate din teren, se duce zâmbind. Nu l-am urmărit cu atenția, dar aseară am fost foarte bine poziționat și l-am urmărit pe domnul antrenor. Le spune două, trei lucruri cu zâmbetul pe buze, nu ai făcut bine două, trei lucruri, dar nu e nimic, treci pe bancă.

ADVERTISEMENT

Îți lasă senzația și chiar pare o echipă cu rigurozitatea domnului. Am văzut de când au coborât din autocar. Mi-a spus băiatul de la parcare că o avem groasă, să vezi cum au coborât din autocar. Să îi vezi cu pieptul în sus, concentrați, serioși.

M-a pus pe gânduri. Unii trage boxele după ei, mai râd, dar ăștia sunt nemți. Mi-a plăcut foarte, foarte mult”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA, show ce poate fi urmărit pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Lovitură pentru Sepsi după victoria cu Rapid: „Lipsește minimum 6 luni”

Laszlo Dioszegi a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că Nicolae Păun a suferit o ruptură musculară și nu va juca următoarele șase luni. Este o lovitură pentru Sepsi OSK, care se pregătește de confruntarea cu Universitatea Craiova.

„Am primit o veste groaznică. Nicolae Păun are ruptură de ligamente încrucişate, lipseşte minimum 6 luni. Acum cinci minute mi-a spus Attila Hadnagy. Ca om e foarte greu. Era un jucător important, a avut nişte meciuri foarte bune.

ADVERTISEMENT

Minimum şase luni va lipsi. Probabil va mai juca în anul 2025. Din păcate, vestea asta umbreşte succesul de aseară. Juca din ce în ce mai bine, era un stâlp la mijloc. Nu prea mai avem nici mijlocaşi defensivi. Doar Alimi. Mijlocaşi ofensivi mai avem: Kalaku, să vedem cu Matei ce se întâmplă.

Din păcate suntem mai puţini după fiecare meci. Victoria a fost entuziasmantă, aşteptam să spargem gheaţa, să venim acasă cu o victorie. Am avut două egaluri şi o înfrângere. Jos pălăria pentru ce au arătat aseară. Avem antrenor, avem echipă, spirit de luptă. Tot ce trebuie în momentul de faţă. Mulţi au considerat că suntem un sparring partner pentru celelalte echipe”, a spus Dioszegi.

ADVERTISEMENT