Life

Amalia Bellantoni, acuzată că ar maltrata animalele de la fermă: “Au venit foarte multe echipaje de Poliție”

Amalia Bellantoni a fost acuzată de vecini că ar maltrata animalele de la fermă. Vedeta s-a trezit cu mai multe echipaje de Poliție pentru a verifica animalele.
25.05.2022 | 00:30
Amalia Bellantoni acuzata ca ar maltrata animalele de la ferma Au venit foarte multe echipaje de Politie
Amalia Bellantoni a fost acuzată că ar maltrata animalele de la fermă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni este implicată într-un nou scandal după ce vecinii au acuzat-o că ar maltrata animalele de la fermă. Vedeta de la Antena Stars s-a trezit cu mai multe echipaje de poliție acasă, dar și la restaurant.

Amalia Bellantoni, acuzată că ar maltrata animalele de la fermă

Acest scandal vine la câteva săptămâni după ce s-a certat în direct cu Mirela Vaida, la Acces Direct. Vecinii au acuzat-o pe blondină că maltratează animalele și au contactat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni spune că cei care au chemat autoritățile au vrut doar să-i facă rău și animalele sunt liniștite și îngrijite.

Vedeta a mai spus că este o mare iubitoare de animale și că le ia în casă pe cele care au diverse probleme pentru a le îngriji. Aceasta deține un restaurant și o fermă.

ADVERTISEMENT

“Au sunat diverse persoane și ne-am dat seama cine au fost și au spus că noi aceste animale le maltratăm și le folosim pentru consumul la restaurant. Și noi la restaurant în principiu avem 80% fructe de mare, că ăsta este specificul nostru.

Au venit foarte multe echipaje în timpul serviciului și s-a panicat puțin lumea, pentru că vă dați seama, niciodată nu este plăcută intervenția unui organ de Poliție.

ADVERTISEMENT

Exact același lucru l-am arătat, că animăluțele sunt în liniște și pace. Vecinii noștri foarte ‘iubitori’, probabil din mai multă invidie și mai multă dorință de a ne face rău, au sunat la Poliție de mai multe ori.”, a declarat Amalia Bellantoni la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Amalia Bellantoni: “Sunt o mare iubitoare de animale”

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a spus că nu le-ar face niciun rău animalelor. Amalia Bellatoni le-a arătat și polițiștilor că animalele sunt în siguranță și nu sunt maltratate.

ADVERTISEMENT

“În casa noastră sunt o mare iubitoare de animale. De fiecare dată avem câte o mică problemă cu animăluțele pe care le avem la fermă și aici practic le aducem să le îngrijim în momentul în care au câte o problemă. 

Ele trăiesc cu noi în casă, sunt îngrijite de la primele zile de naștere. Evident că sunt foarte mulți clienți ai noștri care își doresc, și așa cum și tu ai mărturisit că nu ai ținut niciodată în brațe un iepuraș, un porcușor.

După cum vedeți sunt foarte liniștiși, foarte domestici. Așa au fost crescuți, în brațe.”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT