Life

Amalia Nastase, scandal total cu Poliția Română! „Vouă nu vă e, mă, rușine?!”

Amalia Năstase este revoltată pe Poliția Română. Ce o nemulțumește pe fosta soție a lui Ilie Năstase? A făcut mai multe sesizări.
23.04.2023 | 16:53
Amalia Nastase scandal total cu Politia Romana Voua nu va e ma rusine
De ce este revoltată Amalia Năstase pe Poliția Română. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase a intrat în scandal cu Poliția Română. Fosta soție a tenismenului Ilie Năstase și-a exprimat furia pe autorități din cauză că nu acționează corespunzător într-o situație pe care ea o reclamă de ani buni, deoarece o deranjează.

Amalia Năstase, atac furibund la Poliția Română. Ce o deranjează de șase ani

Amalia Năstase este revoltată pe Poliția Română, deoarece nu ia măsurile necesare, față de un club de fițe, din apropierea casei sale, care are petreceri, cu muzică dată la maxim, până în zori de zi. Mai mult, locația funcționează ilegal, fără autorizație, de șase ani.

ADVERTISEMENT

Tot de șase ani, nopțile Amaliei Năstase sunt zbuciumate de muzica din club. În fiecare weekend, a fost nevoită să sune la 112, dar poliția nu ar fi aplicat până acum sancțiunile care trebuie. Vedetei i s-a comunicat chiar de către reprezentanții clublui ”că au spate” și de aceea nu li se poate face nimic.

Amalia Năstase: ”Mi-ar fi rușine să fiu polițist și să-mi râdă niște interlopi în față”

Amalia Năstase reproșează oamenilor legii că permit interlopilor să le râdă în față. Văzând că aceștia nu sunt în stare să-și îndeplinească îndatoririle, vedeta a făcut petiție la primăria de care aparține, cea din Sectorul 1. Clotilde Armand i-a confirmat faptul că nu are autorizație de funcționare clubul și că va interveni poliția.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a tenismenului Ilie Năstase a ajuns la capătul răbdării și nu știe acum ce să mai facă. Într-o postare de pe contul personal de facebook, ea a făcut referire și la primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, că nu intervine într-o astfel de situație.

”De mai bine de 6 ani de zile sun, în fiecare weekend, la Poliția Română ca să reclam faptul că un club, care nu are autorizatie, face concerte, cu scenă și sonorizare la maxim în aer liber, până la 5 dimineața. Mai ilegal decât asta nu știu ce mai pot face, dar bănuiesc că nu-i interesează că ei «au spate», așa mi s-a spus.

ADVERTISEMENT

Am făcut petiție la Primaria sectorului 1 și mi-a răspuns doamna primar Clotilde Armand că așa e (nu au autorizație de funcționare) și că Poliția va lua măsuri. Poliția mi-a răspuns că dacă mă deranjează, pot să sun la 112!

Vouă nu vă e, mă, rușine? Chiar numai de combinațiile voastre vă arde? Mi-ar fi rușine să fiu polițist la secție și să-mi râdă niște interlopi în față. M-aș face altceva. Sincer! PS: am făcut toate petițiile posibile. Nicușor Dan e dulce somnul?!”, a scris Amalia Năstase pe facebook.

ADVERTISEMENT

Ce răspuns a primit Amalia Năstase din partea poliției

Amalia Năstase a atașat și un răspuns al poliției la solicitările sale. Oamenii legii i-au transmis că locația a avut în fiecare an autorizație de funcționare ”dar nu și pentru construirea terasei” și că s-au aplicat amenzi în acest sens. De altfel , i s-a cerut vedetei ce anume reclamă, deoarece clubul ar fi deschis doar în perioada mai-octombrie și i s-a promis din nou că se vor relua verificările în legătură cu funcționarea ilegală.

ADVERTISEMENT
Tags: