Life

Amalia și Radu de la Mireasa s-au despărțit după ce au devenit părinți? Mesajul neașteptat postat de fosta concurentă

Amalia și Radu de la Mireasa s-au separat după nașterea copilului lor? Postarea surprinzătoare făcută de fosta participantă.
09.09.2023 | 16:50
Amalia si Radu de la Mireasa sau despartit dupa ce au devenit parinti Mesajul neasteptat postat de fosta concurenta
Amalia și Radu de la Mireasa s-au separat după nașterea copilului lor? Postarea surprinzătoare făcută de fosta participantă. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Amalia și Radu de la Mireasa s-au despărțit după ce au devenit părinți? Mesajul neașteptat postat de fosta concurentă. Tânăra de 23 de ani a născut o fetiță în urmă cu numai 2 luni. Micuța a primit numele Maya Maria.

Amalia și Radu de la Mireasa s-au separat după nașterea copilului lor? Postarea surprinzătoare făcută de fosta participantă

Amalia și Radu de la Mireasa s-au separat după nașterea copilului lor? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor, după postarea surprinzătoare făcută de fosta participantă a emisiunii matrimoniale de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă a reality show-ului moderat de Simona Gherghe, din sezonul 4, a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu bărbatul alături de care a devenit mamă pentru prima oară. Tânăra a născut în iulie o fetiță superbă.

Mai mult, aceasta a șters toate imaginile în care apărea cu partenerul de viață, în timp ce acesta are contul privat. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 s-au căsătorit în urmă cu un an, în luna august.

ADVERTISEMENT

„Divorțul nu este o tragedie. Tragedia este să rămâi într-o căsnicie nefericită învățându-ți copilul lucruri greșite despre iubire. Nimeni n-a murit din divorț!”, a scris în urmă cu puțin timp Amalia de la Mireasa pe Instagram.

Radu nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului. În urmă cu câteva luni bărbatul era extrem de nerăbdător să devină tată, subliniind că se simte împlinit de când a aflat că va fi părinte alături de frumoasa sa soție.

ADVERTISEMENT

Amalia și Radu de la Mireasa, părinți de 2 luni

Amalia și Radu de la Mireasa au devenit părinți în urmă cu 2 luni, atunci când bărbatul își exprima sentimentele pentru tânăra sa soție. Fostul concurent de la Antena 1 spunea că soția sa este specială și adorabilă.

Tot atunci fostul participant al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe spunea că are o mare încredere în partenera de viață care, cu siguranță, este o mamă extraordinară pentru fiica lor, Maya Maria.

ADVERTISEMENT

„Îmi dai un motiv să lupt pentru ceea ce îmi aparține. Îmi dai un motiv să mă trezesc în fiecare zi. Sunt mereu recunoscător că drumurile noastre s-au încrucișat. Familia este cel mai important motiv de bucurie, iar a noastră crește!  

Curând îți vei aminti toate poezioarele și cântecelele din copilărie”, este declarația făcută de Radu pentru Amalia de la Mireasa, pe rețelele de socializare, în urmă cu doar câteva luni, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: