Amendă pentru organizarea unui botez în Dunăre! Ce a pățit pastorul

Alexandru Năstase   
în HotNews
10/04/2021, 17:33
Amendă pentru organizarea unui botez în Dunăre! Ce a pățit pastorul
Pastorul a primit amendă din partea oamenilor legii. Sursa foto - facebook

Amendă pentru organizarea unui botez în Dunăre! Asta au decis forțele de ordine prezente la fața locului. Astfel, în urma unei sesizări, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat de către Dispeceratul Secției 3 poliție Galați în zona Plaja Dunărea.

Aici era reclamat faptul că mai multe persoane s-au adunat pe malul Dunării. Nu a durat mult până când jandarmii au identificat un grup de aproximativ 50 de persoane.

Oamenii participau la o procesiune religioasă de botez, în apa Dunării. Activitatea a fost întreruptă, iar organizatorul, un pastor din Brăila, sancționat.

Amendă pentru organizarea unui botez în apele Dunării!

Jandarmii n-au stat o clipă pe gânduri și l-au amendat pe acesta cu 3.000 lei. Nu a fost singura amendă pe care oamenii legii au dat-o în ultimele ore. Poliţiştii Brigăzii Rutiere au aplicat, în noapte de vineri spre sâmbătă în Capitală, sancțiuni în valoare de 18.700 lei.

Acestea au fost date pentru mai multe abateri ale şoferilor, cum ar fi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, a drogurilor, depăşirea vitezei legale sau nerespectarea culorii roşii a semaforului.

Cu ocazia controalelor, poliţiştii rutieri au constatat 4 infracţiuni, după cum urmează: „2 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive; 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice; 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”.

De exemplu, un tânăr în vârstă de 27 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 5 sub sub influenţa substanţelor psihoactive (THC-5 “CANNABIS”). În acest context, conducătorul auto a fost  condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În această situaţie s-a întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal.

Un alt bărbat în vârstă de 41 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 3, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. (0,61 mg/l alcool în aerul expirat). Potrivit sursei menţionate, şoferul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 335 alin. 1 din Codul Penal.

„Un alt tânăr în vârstă de 29 de ani a condus un autovehicul pe stradă din sectorul 1 sub influenţa substanţelor psihoactive (THC-5 “CANNABIS”). În acest context, conducătorul auto a fost  condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În această situaţie s-a întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 din Codul Penal”, mai indică sursa menţionată.

Închide ×