Sport

Amenințările fanilor CSA Steaua îl determină pe Gigi Becali să meargă la FCSB – Dinamo: „Le arăt eu noapte dacă vreau”

Gigi Becali este tentat să meargă pe stadionul Ghencea la derby-ul FCSB - Dinamo. Patronul a fost determinat de amenințările suporterilor lui CSA Steuaa.
14.07.2023 | 19:03
Amenintarile fanilor CSA Steaua il determina pe Gigi Becali sa mearga la FCSB  Dinamo Le arat eu noapte daca vreau
Gigi Becali este tentat să revină pe stadion după amenințările celor de la CSA Steaua. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a aprobat solicitarea celor de la FCSB, ca echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo. Totuși, contractul de închiere a stadionului nu a fost semnat din cauza unei clauze de un milion de euro pe care comandantul CSA Steaua a impus-o.

Amenințările fanilor CSA Steaua îl determină pe Gigi Becali să meargă la FCSB – Dinamo: „Le arăt eu noapte dacă vreau”

Fanii celor de la CSA Steaua au luat „foc” după anunțul revenirii celor de la FCSB pe stadionul Ghencea. Mai mult decât atât, un fost jurnalist a postat un mesaj amenințător pe pagina de Facebook care i-a deranjat pe Mihai Stoica și Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Pornind de la amenințările suporterilor clubului din liga secundă, Gigi Becali a declarat că ia în calcul să meargă pe Ghencea la derby-ul FCSB – Dinamo din a doua etapă a SuperLigii. „Eu nu voiam să merg, dar acum, că ‘domne mi-e frică’. Nu că vreau să instig. Eu atât cât fac un contract, plătesc. Nu mi-e frică de nimeni. Mi-e dor de un meci, dar să fie un meci în cupele europene, în Champions League credeam să mai merg.

(n.r. mergeți în Ghencea la meci?) Nu știu să văd. Mă bate gândul să merg. A pus unul pe Facebook ‘vedeți că e noapte’. S-au făcut plângeri penale. ‘Bine, mă e noapte?’ Am o vârstă și nu-mi mai trebuie prostii, tâmpenii.

ADVERTISEMENT

Îmi văd de treaba mea. ‘Aveți grijă că e cam noapte’, adică e amenințare, mă înțelegi? Nu e amenințare? Noi îl știm pe ăla. Nu aș putea să-i arăt eu lui cum e noaptea? Aș putea să-i arăt noaptea, dar nu mai vreau să-i arăt”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Gigi Becali, ironii pentru fanii celor de la CSA Steaua: „Ca să instigi trebuie vreo 10.000. Ei sunt 2.000, 3.000”

Totodată, Gigi Becali a lansat o serie de ironii către suporterii clubului cu care finanțatorul se luptă pentru identitate și palmares. Ultrașii „militarilor” ar fi luat în calcul să cumpere bilete pentru a lăsa locuri libere la derby-ul FCSB – Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Am înțeles că ăia vor să cumpere bilete și să lase locuri libere. După ce le cumpără, eu vin cu statistica câte bilete s-au vândut. Pe mine mă interesează să iau vreo 400-500.000 de euro. Mă interesează că pierd ei bani? (n.r. fanii CSA Steaua) Așa spun ei, așa am înțeles.

Ca să instigi pe cineva să cumpere trebuie să cumperi vreo 10.000. Ei nu sunt 10.000, sunt 2.000-3.000. Fanaticii care ar cumpăra bilete care să facă un rău poate să fie maxim 1.000. Ceilalți 2.000-3.000…”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, mesaj pentru fanii FCSB: „S-a înțeles cu oamenii și o să găsim o formulă”

Gigi Becali i-a liniștit pe fanii celor de la FCSB în privința revenirii în Ghencea. După mesajul comandantului celor de la CSA Steaua, Răzvan Bichir, patronul clubului din SuperLiga le-a transmis suporterilor că în cele din urmă va fi găsită o soluție.

„Am înțeles că s-a rezolvat, clauzele din contract nu sunt niște lucruri deosebite. Ei vor să-și asigure investiția pe care au făcut-o. E adevărat, e chestiunea cu asigurarea, dar nu e o problemă. E normal să o plătim noi, dacă se întâmplă ceva.

Chestiunea cu gazonul iar nu e o problemă, au pus ei un milion, nu știu. Vali Argăseală mi-a zis că nu e niciun fel de problemă, s-a înțeles cu oamenii și o să găsim o formulă.

Ne asumăm noi responsabilitatea ca, dacă se strică gazonul, să-l refacem noi. Nu sunt piedici! Dar cred că lor le e frică de Talpan. Dar oamenii sunt de bună-credință, vă spuneam dacă nu era așa”, a spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB. 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT