Sport

Gigi Becali a lămurit clauza ce poate bloca FCSB în Ghencea. „Plătesc eu”. Exclusiv

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit ultimele detalii de la negocierile pentru închirierea stadionului Steaua. Ce angajament și-a luat față de MApN.
14.07.2023 | 00:22
Gigi Becali a lamurit clauza ce poate bloca FCSB in Ghencea Platesc eu Exclusiv
FCSB va juca în Ghencea cu FC Nordsjaelland. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a reușit să obțină închirierea stadionului din Ghencea, acolo unde FCSB va juca derby-ul cu Dinamo din etapa 2 din SuperLiga. Patronul „roș-albaștrilor” e gata să facă orice pentru a putea juca în „Templu”, cum este numită arena de suporterii Stelei.

Gigi Becali, dezvăluiri de la negocierile dintre FCSB și CSA Steaua: „Nu se poate pune așa ceva în contract”

Patronul FCSB a dezvăluit detalii de la negocierile cu „militarii” pentru închirierea stadionului Ghencea„„Eu am discutat cu Vali și mi-a zis că este în regulă contractul cu cei de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Că se va semna. Nu există nicio clauză de 1 milion de euro ca un fel de gaj pentru gazon. Nu se poate pune așa ceva în contract!

Da, m-am angajat prin contract ca să schimb eu gazonul dacă vor fi probleme după meci și gazonul va fi stricat. Plătesc eu noul gazon! Dar nimic altceva. Vom juca în Ghencea, totul este rezolvat din ce mi-a transmis Argăseală””, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

AS47 susține că FCSB a încercat să impună propriile condiții pentru închirierea stadionului Ghencea: „Din ‘plătesc oricât’ au ajuns la o negociere a sumei și nu doresc să aibă clauze în contract. Aceștia au venit cu propriul draft de contract pe care vor să îl impună cu ajutorul politicului. În tot acest timp, statul pune presiune doar pe suporteri pentru a fi pace”.

Gigi Becali, mesaj pentru Peluza Sud Steaua: „Să se bată cu Peluza Nord!”

Gigi Becali a dezvăluit că nu va fi prezent în Ghencea la derby-ul dintre FCSB și Dinamo și a transmis un mesaj pentru ultrașii care susțin Steaua în Liga 2: „Am plătit vreo 5 milioane pe terenul ăla, mă duc să joc pe Ghencea, acolo unde s-a născut echipa mea și FCSB e Ghencea și mă duc să joc în casa mea. 

ADVERTISEMENT

Văd că există o hotărâre care spune că noi avem palmaresul, că suntem continuatorii. Poate cineva care s-a născut acum un an să aibă 50 de ani? Ei s-au născut de 10 ani. 

Mâine vom face plângeri penale să vedem cine a fost cu sicriul și cu măștile. Nu facem pamflete aici, e amenințare cu moartea, treaba e serioasă. Nu mai ies din casă să nu cumva să lovească unul pe unul cu mașina că s-a uitat la Becali. Ia uite-i, vezi cine sunt. Ăia din față trebuie arestați, eu așa cred, legea trebuie respectată! 

ADVERTISEMENT

„O să vin în Ghencea când o să fie un meci în cupele europene”

Nu ți-e frică să ai responsabilitate? Responsabilitate trebuie să aibă jandarmeria și miliția. O să vin în Ghencea când o să vreau, acum nu vrea. Ce mă interesează meciul cu Dinamo, să fie 17-0?

O să vin în Ghencea când o să fie un meci în cupele europene. Să nu cumva să fie motiv de probă de anchetă că am făcut trafic de influență nu mai merg în Ghencea. Mi-a fost frică vreodată de cineva în viața mea? Nu mă duc, că nu am nicio treabă, de ce să mă duc? Nu știu momentan nimic, doar voi spuneți”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

  • 26.500 de euro a plătit FRF către MApN pentru închierea stadionului Ghencea la meciul cu Armenia

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

ADVERTISEMENT