News

Amenzi după prima zi de distracție în Vama Veche! Avertisment ferm al autorităților

01.05.2021 | 10:50
Amenzi dupa prima zi de distractie in Vama Veche Avertisment ferm al autoritatilor
ADVERTISEMENT

Amenzi după prima zi de distracție în Vama Veche! Stațiunea distracției pe litoralul românesc a prins viață după apariția primilor turiști. Mii de tineri au venit să petreacă și să uite de coronavirus și probleme în minivacanţa de Întâi Mai şi Paşte.

Restricțiile de până acum și-au spus cuvântul și tinerii n-au ezitat o clipă. Vamaioţii au petrecut la maximum, însă doar până la zece seara.

ADVERTISEMENT

Conform regulilor, aceasta a fost ora la care toată lumea era forțată să intre în camere. Interesant este că restricţiile nu se aplică și dimineaţa.

Amenzi după prima zi de distracție în Vama Veche!

Drept pentru care răsăritul a putut fi admirat de foarte multă lume. Culmea, tinerii n-au ezitat o clipă și s-au aruncat și în valuri.

ADVERTISEMENT

S-a dansat serios, s-a dansat la fel ca-n vremurile bune, atunci când Vama Veche era centrul distracției de pe litoralul românesc.

Ca de fiecare dată, plaja s-a umplut de tineri dornici de libertate. Coronavirusul a venit însă cu o gamă largă de reguli și printre ele s-au numărat și supravegherea poliţiştilor şi a jandarmilor.

ADVERTISEMENT

”La ora 22 trebuie să mergeţi la locurile de cazare. Dacă nu aveţi declaraţie pe proprie răspundere, după ora 22, puteţi să fiţi sancţionaţi contravenţional. Şi este păcat. Vă rugăm, către locurile de cazare

La orele zece plaja deja este liberă. Ceea ce este extraordinar pentru noi. Apreciez simţul civic al tuturor cetăţenilor care au fost prezenţi în Vama Veche”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

”Am stat până la ora zece împreună, ce contează dacă mai stăm până la cinci. Voiam să prindem răsăritul, să ne bucurăm de momente împreună, și așa am stat mult în casă, școlile s-au închis, nu ne mai vedem prietenii”, au transmis petrecăreții.

ADVERTISEMENT