Life

Ana și Alex de la Mireasa, decizie importantă. Unde au plecat foștii concurenți de la Antena 1

Ana și Alex de la Mireasa le-a dezvăluit fanilor din social media hotărârea pe care au luat-o în urmă cu puțină vreme. Concurenții de la Antena 1 nu au ascuns nimic.
16.01.2022 | 17:01
Ana si Alex de la Mireasa decizie importanta Unde au plecat fostii concurenti de la Antena 1
Ana și Alex de la Mireasa au plecat din București. Ce destinație au ales foștii concurenți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Finaliștii emisiunii matrimoniale de la Antena 1 au luat o decizie importantă, după ce recent au anunțat că s-au mutat împreună, într-o locuință mult mai spațioasă.

Cei doi foști concurenți de la Mireasa s-au filmat în timp ce se aflau în mașină. Videoclipul arată că tinerii se îndreaptă spre locul natal al lui Alex, și anume Drobeta Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 25 de ani este foarte relaxat la volan, în timp ce partenera sa de viață, Ana, apare cu zâmbetul pe buze și cu un pahar de cafea în mână.

Ana și Alex de la Mireasa au plecat din București. Ce destinație au ales foștii concurenți

Alex, care a fost la un pas să pună mâna pe marele premiu de la Mireasa, în valoare de 40.000 de euro, s-a născut la data de 3 mai 1996, în Drobeta Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Antena 1 a plecat ulterior din localitatea natală și s-a mutat la Timișoara, unde a studiat la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Iubitul Anei Pungă de la Mireasa face parte dintr-o familie simplă, mama sa fiind nevoită să plece din România. Femeia muncește în Germania și are o relație bună cu fiul său.

ADVERTISEMENT

„Provin dintr-o familie simplă, modestă, din păcate mama mea nu a putut să vină cu mine pentru că lucrează în Germania. Cu mama am o relație foarte bună de prietenie. 

Știu cât de mult mă iubește, iar eu o iubesc foarte mult și mereu țin cont de părerea ei”, spunea fostul participant de la Antena 1 acum câteva luni, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Alex de la Mireasa, pregătit să devină tată de două ori

Alex este foarte fericit alături de frumoasa roșcată pe care a cunoscut-o în show-ul matrimonial Mireasa. Înainte a avut o relație de 5 ani, care ar fi trebuit să ajungă la căsătorie, dar lucrurile s-au stricat.

Familist convins, fostul concurent de la Antena 1 a mărturisit că este pregătit să devină tată. El își dorește doi copii, o fată și un băiat, pentru care a ales deja numele.

Sincer, asumat și cu foarte mult bun simț, așa cum s-a descris în emisiunea moderată de Simona Gherghe, Alex și-a găsit sufletul pereche în persoana Anei, care îi este alături necondiționat.

ADVERTISEMENT