Life

Ana Baniciu, detalii despre planurile de Paște. Unde va pleca cu logodnicul ei: “Vrem să fim liniștiți”

Ana Baniciu a dezvăluit care sunt planurile ei de Paște, pe care îl va petrece alături de logodnicul ei, Edy Kovacs, și de familiile lor. Cei doi vor merge la mare.
22.04.2022 | 09:28
Ana Baniciu detalii despre planurile de Paste Unde va pleca cu logodnicul ei Vrem sa fim linistiti
Ana Baniciu, dezvăluiri despre planurile de Paște. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Baniciu a dezvăluit cum petrec de Paște ea și iubitul ei, Edy Kovacs, cu care este logodită de anul trecut. Cântăreața va petrece sărbătorile alături de partenerul ei și de familiile lor la mare.

Ana Baniciu, dezvăluiri despre planurile de Paște

Fiica lui Mircea Baniciu va pleca la mare, în Eforie, alături de logodnicul ei de Paște. În vacanță vor fi însoțiți și de familiile lor.

ADVERTISEMENT

Edy Kovacs are o casă și o afacere pe litoral, așa că a fost alegerea perfectă pentru sărbătorile petrecute cu familia.

“Ne-am gândit ca de Paște să plecăm la mare, pentru că Edi are o casă și business acolo, în Eforie și să petrecem acolo în familie. Va veni toată familia lui și toată familia mea. Vrem să fim așa liniștiți, să vedem marea, când ne trezim.”, a declarat Ana Baniciu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu s-a logodit anul trecut cu partenerul ei. Acesta a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau într-o vacanță în Italia.

Cei doi se iubesc foarte mult, așa că artista nu a stat pe gânduri și i-a spus marele “da” viitorului ei soț. Cântăreața a mai spus că amândoi își acordă libertate unul altuia în relația lor și se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

ADVERTISEMENT

“Am spus pentru că este diferit, pentru că mă iubește extrem de mult și mi-am dorit asta și eu îl iubesc pe el extrem de mult, pentru că suntem foarte liberi în această relație și putem să ne continuăm viața așa cum ne dorim.

Nu ne îngrădim cu nimic, nu ne facem program unul altuia, ceea ce pentru mine este minunat. Suntem doi oameni care ne susținem în tot ceea ce facem și care suntem foarte deschiși și cred că și semănăm foarte mult.

ADVERTISEMENT

Cred că de fapt ăsta e atuul, în afara faptului că ne înțelegem foarte bine. Suntem doi oameni extrem de fericiți”, a adăugat fosta concurentă de la Te cunosc de undeva.

Ana Baniciu, neînțelegeri cu logodnicul înainte de nuntă

Ana Baniciu ar vrea ca nunta cu Edy Kovacs să fie cât mai curând, însă are alte lucruri de pus la punct în acest moment. Cu toate că se înțeleg bine și sunt fericiți, cei doi vor lucruri diferite atunci când vine vorba despre nuntă.

În timp ce artista vrea un eveniment restrâns, cu rudele și prietenii, iubitul ei vrea ceva mare. Ana Baniciu nu este adepta petrecerilor de nuntă cu un număr mare de invitați.

“Aici avem gândiri total diferite. Dacă ar fi din punctul meu de vedere, i-am explicat lui, aș face cea mai intimă petrecere posibilă, doar cu apropiați. Vorbim de un pic peste 50 de persoane.

Edy vrea să facă ceva mare. Oricum ar fi, o să organizăm ceva frumos. Important e să ne simțim noi bine. Mie de aia nu mi-au plăcut nunțile.

Am asistat și la nunți în care mirii erau foarte stresați, încordați. Nu vreau asta, eu vreau să fie o petrecere la care să ne distrăm la maxim.”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT