Life

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul 2021, dezvăluiri din culisele show-ului. Ce spune despre Andi Constantin

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul 2021, a făcut dezvăluiri din culisele show-ului, dar și despre Andi Constantin.
29.07.2021 | 23:48
Ana Bene castigatoarea Burlacul 2021 dezvaluiri din culisele showului Ce spune despre Andi Constantin
ADVERTISEMENT

Ana Maria Bene, câștigătoarea Burlacul 2021, a făcut dezvăluiri despre culisele show-ului de la Antena 1. Fosta concurentă a vorbit și despre Andi Constantin și motivul pentru care nu au rămas împreună.

Tânăra a fost cea mai îndrăgită dintre concurentele show-ului matrimonial. A ajuns în finală alături de Simona Bălăceanu, însă aceasta din urmă nu a „câștigat” inima burlacului. Din păcate, Andi Constantin nu mai formează un cuplu cu cea pe care a ales-o să-i fie parteneră.

ADVERTISEMENT

Ana Bene, câștigătoarea Burlacul 2021, dezvăluiri din culisele show-ului. Ce spune despre Andi Constantin

Ana Maria Bene, câștigătoarea Burlacul 2021, a făcut dezvăluiri din culisele show-ului, dar și despre Andi Constantin, de care s-a despărțit la scurt timp după încheierea filmărilor.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Ana Bene și Andi Constantin au decis să aibă o relație de prietenie. Cei doi au foarte multe lucruri în comun și pot fi în relații bune.

ADVERTISEMENT

Șatena a mai declarat că i-a fost destul de greu să se acomodeze cu tot ce s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1. Faptul că fetele erau filmate tot timpul a fost ceva greu de depășit pentru Ana Bene. Experiența a ajutat-o să iasă din zona de confort și s-a făcut remarcată în fața fanilor emisiunii.

„La început, camerele de filmat mă inhibau, fiindu-mi greu să mă manifest într-un mod autentic mie. Pe parcurs, am depășit această frică și am început, încet, încet, să mă deschid, să arăt mai mult din Ana cea pe care o știu toți cei de acasă.

ADVERTISEMENT

La toate astea s-a acumulat oboseala dobândită pe parcursul întregii emisiuni, însă, cu toate astea, am rămas cu amintiri frumoase, fiind o experiență de neuitat”, a declarat Ana Bene pentru CANCAN.ro. 

Ana Bene, despre relația cu Andi Constantin

Înainte de experiența emisiunii Burlacul, Ana Bene a fost într-o relație de 10 ani, dintre care 5 a fost căsătorită. Pe Andi Constantin îl apreciază foarte mult și au multe în comun. Aceasta crede că „ruptura” dintre ei nu a fost, de fapt, o despărțire.

ADVERTISEMENT

„Andi e un bărbat deosebit, un om drag mie, cu care împărtășesc multe principii de viață și lucruri comune, pe care îl respect și apreciez.

E prea mult spus o despărtire, eu cred că despărțirea survine în urma unei relații construite în timp, ori noi am lăsat lucrurile să curgă natural, ca doi oameni maturi și acestea au dus spre o relație de prietenie la care eu țin foarte mult”, a mai spus Ana Bene pentru sursa citată anterior.

Ana Maria Bene nu a avut deloc o viață ușoară. Fosta concurentă de la Burlacul a învins cancerul la sân, cu câțiva ani în urmă. Tânăra a conștientizat cât de importantă este sănătatea și este fericită că a reușit să treacă peste acea perioadă dificilă.

„Nu am simțit să lupt o clipă cu acea boală, cum se spune, ci am simțit să-mi ofer și mie, și bolii, mai multă blândețe, înțelegere, iubire și pace și asta m-a făcut să cred că boala mă va părăsi. Și așa a fost”, a mai spus câștigătoarea.

ADVERTISEMENT