Life

Cine este Ana Dobrovie de la Survivor România 2022. Ce meserie are războinica

Ana Dobrovie se numără printre Războinicii de la Survivor România 2022, dar cine este ea și care este meseria pe care o practică în viața de zi cu zi?
11.01.2022 | 19:40
Cine este Ana Dobrovie de la Survivor Romania 2022 Ce meserie are razboinica
Cine este Ana Dobrovie. Face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină are 30 de ani și lucrează ca dansatoare. Totodată, tânăra Războinică este o prezență activă pe rețelele de socializare.

Participanta de la Survivor România 2022 este foarte urmărită în social media, acolo unde postează frecvent imagini cu ea, dar și cu fiul ei.

ADVERTISEMENT

Ana Dobrovie își descrie copilul ca fiind „puterea sa” ceea ce demonstrează că este o persoană care merge până-n pânzele albe pentru a câștiga, mai ales că la mijloc e un premiu generos.

Cine este Ana Dobrovie. Face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România

Dansatoarea este pasionată de tatuaje, care îi acoperă foarte multă piele de pe corp. În plus, Ana Dobrovie este foarte atentă la felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Internauții și implicit fanii emisiunii Survivor România 2022 au remarcat imediat faptul că blondina a ajuns pe mâna esteticienilor. Războinica pare să aibă implanturi cu silicoane.

De asemenea, concurenta din Republica Dominicană are acid hialuronic în buze, operațiile estetice fiind aspru criticate în social media.

ADVERTISEMENT

„Cred că se descurca mai bine dacă ar fi avut silicoane ceva mai mici”, „Castingul l-a făcut Kanal D și se difuzează pe Pro TV”.

„I se lasă buzele de la foame și se desumfla și silicoanele” sau „Pare hotărâtă, dar de unde știm cum se descurcă pe traseu”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ana Dobrovie, una dintre Războinicele de la Survivor România 2022

Ana Dobrovie urmează să facă echipă alături de Elena Matei, care a participat în trecut la emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Vloggerul Blaze de la Mireasa li se alătură fetelor.

De asemenea, printre concurenții de la Survivor România 2022, care vor lupta pentru Războinici, se mai numără: Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman.

Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier fac și ei parte din competiția sportivă de la Pro TV.

Survivor România 2022 are premiera la finalul acestei săptămâni, duminică, 16 ianuarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT