Life

Ana Maria Mărgean a lansat o nouă piesă. Ce planuri mai are câștigătoarea de la Românii au talent 

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea ultimului sezon „Românii au talent”, este foarte implicată în cariera pe care o dezvoltă de câțiva ani. Copila de 12 ani are multe planuri de viitor.
30.07.2021 | 23:13
Ana Maria Margean a lansat o noua piesa Ce planuri mai are castigatoarea de la Romanii au talent
Ana Maria Mărgean a lansat o nouă piesă. Ce planuri mai are câștigătoarea de la Românii au talent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Finalista de la Pro TV se concentrează din ce în ce mai mult pe cariera artistică, dovadă că recent a lansat o nouă piesă. Așa cum era de așteptat melodia artistei nu este cântată numai de ea, ci și de păpușa Lizzy.

„Ascultă inima”, piesa fredonată pe două voci de Ana Maria Mărgean și prietena sa cea mai bună, Lizzy, a fost lansată în urmă cu aproximativ 12 ore pe canalul ei de Youtube, unde are peste 1.400 de vizionări.

ADVERTISEMENT

Ana Maria Mărgean, planuri de viitor. Câștigătoarea de la Românii au talent a dezvăluit ce vrea să facă

Câștigătoarea de la „Românii au talent” este foarte încântată de noua sa piesă și speră să ajungă la inimile și sufletele celor care o urmăresc și îi apreciază activitatea.

Ana Maria Mărgean transmite un mesaj pozitiv prin intermediul versurilor, mărturisind în cadrul unei emisiuni TV că a ajuns în acest punct al carierei pentru că a muncit foarte mult.

ADVERTISEMENT

„Mesajul acestei piese este unul pozitiv, dedicat tuturor, să facă tot ce le place, deoarece cu muncă și determinare n-ai cum să nu reușești, sigur ajung unde își doresc”, a spus copila de 12 ani la „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Fetița nu se oprește aici și mărturisește că are foarte multe planuri de viitor. Tânăra artistă lucrează la un spectacol, care va dura aproximativ 40 de minute și pe care vrea să-l prezente la diferite evenimente.

ADVERTISEMENT

De asemenea, câștigătoarea de la Pro TV, Ana Maria Mărgean urmează să plece într-o tabără de muzică, unde va avea alături copii și adulți de diferite vârste, cu care va cânta și va compune.

Ana Maria Mărgean, timp cu familia. Unde vrea să plece în vacanță

Cântăreața nu se gândește numai la muncă și atât, ci și la familie, cu care abia așteaptă să plece în vacanță. Copila speră să meargă pe litoralul românesc sau în Delta Dunării.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat păpușa Lizzy nu va lipsi nicio secundă din preajma sa și o va însoți la fiecare pas, că doar de aceea sunt cele mai bune prietene.

„Voi socializa cu alți muzicieni, copii, adulți, de toate vârstele. Vom cânta la diferite instrumente, vom și compune.

Am planificat și o vacanță cu familia și cu Lizzy, să mergem probabil la mare, în deltă”, a mai spus Ana Maria Mărgean.

ADVERTISEMENT