Life

Ana Morodan a făcut o mutare-surpriză! S-a aliat cu rivala lui Zannidache de la Survivor România!

Ana Morodan a făcut o mutare interesantă, ajutând-o pe rivala lui Zannidache de la Survivor România pentru un scop caritabil.
22.04.2023 | 11:10
Ana Morodan a facut o mutaresurpriza Sa aliat cu rivala lui Zannidache de la Survivor Romania
Ana Morodan s-a aliat cu rivala lui Zannidache de la Survivor România. Foto: Instagram. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ana Morodan s-a ”aliat” cu Aluziva, vloggerița cu care Zannidache, câștigător Survivor România, a avut un meci destul de dur în ultima perioadă.

Ana Morodan s-a aliat cu Aluziva, vloggerița cu care Zannidache de la Survivor România nu se împacă deloc

Contesa digitală promovează o campanie umanitară a Aluzivei, care are o asociație de ajutorare a oamenilor. Vedeta încurajează oamenii să doneze tot ce pot pentru persoanele defavorizate.

ADVERTISEMENT

Ana Morodan a postat un mesaj în acest sens pe Instastory, acolo unde a precizat că și ea va dona niște obiecte și piese de decor pentru asociația Aluzivei.

„Primim donații în haine, încălțăminte, accesorii & more. Dacă aveți acasă lucruri cu care puteți contribui, acum este timpul”, a scris Ana Morodan. Vedeta a dat share pe pagina ei respectivei asociații.

ADVERTISEMENT

Printre obiectele care pot fi donate se numără haine și accesorii pentru copii și adulți, jucării, genți, ghiozdane, obiecte decorative sau veselă. Rugămintea pentru cei care donează este ca produsele să fie curate, în stare de funcționare. Să nu aibă defecte, rupturi sau pete. De asemenea, Aluziva și Morodanca îi roagă pe donatori să le pună în niște cutii etichetate cu categoria sau tipul de obiect trimis.

„O să duc și eu haine. O să duc accesorii și obiecte de decor”, a scris la un alt story Ana Morodan, încântată că poate să facă o faptă bună.

ADVERTISEMENT

Aluziva a anunțat că îl dă în judecată pe Zanni

Prietenia dintre Ana Morodan și Aluziva este destul de cunoscută în mediul online. Vloggerița a devenit rivala lui Zannidache, de curând. Trapperul a terfelit-o pentru că a apelat la clemență privind situația Anei Morodan. Reamintim că fashionista s-a ales cu mai multe dosare penale după ce a fost prins beată la volan, de două ori în aceeași zi.

Zanni a spus despre Aluziva că este o *** proastă, drogată, oligofrenă, ștoarfă. A făcut, de asemenea, referie și la aspectul ei fizic. Aceasta a anunțat că îl va da în judecată pe fostul câștigător al show-ului Survivor România pentru aceste insulte.

ADVERTISEMENT

În replică, Zanni a spus că el nu va susține niciodată persoanele care se droghează. Tânărul vrea să fie un model antidrog pentru tinerii care urmăresc influencerii pe rețelele de socializare.

 

ADVERTISEMENT