Life

Ana Morodan, schimbare radicală după ce a condus băută: ”Am intrat la terapie”

Ana Morodan, transformare majoră după ce a urcat la volanul mașinii sub influența alcoolului. Ce face în prezent blondina.
11.07.2023 | 14:35
Ana Morodan schimbare radicala dupa ce a condus bauta Am intrat la terapie
Ana Morodan, transformare majoră după ce a urcat la volan sub influența alcoolului. Ce face în prezent blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ana Morodan trece printr-o schimbare radicală după ce a condus băută prin Capitală și s-a ales cu dosar penal. Vedeta, supranumită Contesa Digitală, a anunțat că a intrat la terapie și că urmează o dietă echilibrată.

Ana Morodan, transformare majoră după ce a urcat la volan sub influența alcoolului. Ce face în prezent blondina

Ana Morodan și-a anunțat fanii că a început o transformare majoră după ce a urcat la volanul mașinii personale sub influența alcoolului și substanțelor interzise. Blondina a spus ce face în prezent și ce alimente consumă.

ADVERTISEMENT

Influencerița a explicat ce mănâncă dimineața și la prânz, regimul fiind conceput de un medic nutriționist. De asemenea, Contesa Digitală a început să meargă la terapie pentru a trece peste această etapă din viața sa.

„Am intrat la terapie. Îmi încep dimineața cu micul dejun, pe care eu nu obișnuiam să-l mănânc niciodată. Iaurt sau sana, anti stress superfood mix, fulgi de drojdie bio activă, psyilium.

ADVERTISEMENT

Mai pun miez de dovleac fără sare, semințe chia, semințe de floarea soarelui crude, semințe de cânepă. Toate astea le mixez împreună. Regimul a fost făcut special pentru mine, în funcție de carențele pe care le am în organism.

Am făcut analize. Mai consum și o lingură de miere pe stomacul gol, asta m-a învățat mama mea, iau o miere cu usturoi negru. La amiază mănânc o salată pentru fibre, pe care o gătesc singură, cu o lingură de ulei de măsline și una de oțet balsamic. 

ADVERTISEMENT

Îmi pregătesc eu singură și un piept de curcan, fără mirodenii, fără nimic. Trebuie să și slăbesc că nu mă simt bine. Sunt umflățică!”, a povestit Ana Morodan pe Instagram. Blondina ajunsese să fie dependentă de pastile pentru anxietate și calmante.

Ana Morodan, dependentă de medicamente

Ana Morodan recunoaște că este dependentă de medicamente, însă vrea să renunțe la acest obicei nociv. Fosta concurentă de la Asia Express a primit inițial rețetă de la medic, dar mai târziu pastilele nu și-au mai făcut efectul și a încercat altceva.

ADVERTISEMENT

În ultimii 4 ani a mers constant la farmacii pentru a-și achiziționa diverse pastile, mințindu-se că nu este nimic rău în asta. Din păcate, sănătatea psihică i-a fost afectată enorm atât de ceea ce lua, cât și de filtrele și iluziile din social media.

ADVERTISEMENT
Tags: