Life

Ana Pal, eșec total la Survivor România All Stars. Și-a pus deja colegii în cap: „M-a enervat că plânge”

Ana Pal are deja probleme în tribul Faimoșilor de la Survivor România 2024. Adaptarea este mai grea decât se aștepta sportiva.
06.03.2024 | 14:15
Ana Pal esec total la  Survivor Romania All Stars Sia pus deja colegii in cap Ma enervat ca plange
Ana Pal are probleme de adaptare la Survivor România All Stars 2024/ Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro Tv
ADVERTISEMENT

Ana Pal a așteptat patru ani șansa de a participa din nou la Survivor România, pentru a demonstra că regrete episodul violent petrecut în anul 2020. Totuși, în ciuda primării călduroase, inclusiv din partea lui Andrei Ciobanu, luptătoarea de MMA dă semne că nu se adaptează prea ușor în junglă.

Ana Pal, probleme de adaptare la Survivor România? A început cu un conflict după ce violența a eliminat-o în primul sezon

Sosirea Anei Pal în echipa Faimoșilor la Survivor România All Stars 2024 a fost o surpriză pentru toată lumea, dar mai ales pentru Andrei Ciobanu care nu se mai aștepta să stea față-n față după episodul din 2020, când sportiva, într-un acces de furie, i-a spart nasul.

ADVERTISEMENT

Cu toate că el a îmbrățișat-o, iar ceilalți au primit-o cu căldură, situația Faimoasei nu este chiar roz în junglă. Pentru că, dacă pe teren este în largul ei și aduce puncte la aproape fiecare intrare, în camp situația este ceva mai complicată.

Prima dimineață nu a început bine pentru Ana Pal. S-a plâns de condiții, de faptul că nu a putut să doarmă și este mult prea întuneric: „Am dormit pe bucăți. M-a durut și spatele un pic. Am schimbat și locul”.

ADVERTISEMENT

Astfel că, fetele din echipă i-au atras imediat atenția că, spre deosebire de concurenții care sunt acolo din prima zi, ea a avut noroc. „Eu zic că ai venit la lux. Când am venit noi nu aveam nimic”, au corectat-o Faimoasele.

„Vi se pare. Lux este la mama acasă”, a fost replica rapidă venită din partea Anei Pal. Totul ca la scurt timp după aceea, să intre din nou în polemici, de data asta cu TJ Miles, pe care atitudinea sportivei l-a deranjat.

ADVERTISEMENT

Ana Pal și-a creat probleme din prima zi de Survivor România

Discuția a pornit de la o masă pe care Faimoșii s-au hotărât să o construiască după plecarea lui Jador. Deși s-a lucrat în echipă, Ana Pal s-a supărat că, undeva, s-a făcut o greșeală și le-a atras tuturor atenția.

„Băi, dar ești foarte negativă! Nu trebuie să stai să fii șefă și să dai ordin. Fă-o tu! Noi facem cât putem de bine. Ai răbdare, să fie gata și după aia o testezi. Dacă zici că tot nu-i bine, mai face ceva la ea, dar eram în curs de a face masa. Nu era gata. Foarte negativă. Orice facem nu e bine!”, a fost reacția lui TJ Miles după comentariile făcute de Ana Pal la Survivor România 2024.

ADVERTISEMENT

„Nu mai bine o faceți acuma bine, decât s-o mai faceți și altă dată. O treabă făcută…. e bine făcută”, a spus Ana Pal. Într-un final, totul s-a terminat cu mine, dar pacea nu a domnit mult în trib.

„Avem de-a face cu o persoană mai specială”

Pentru că Ana Pal a intrat la Survivor România 2024 după împărțirea proviziilor, Faimoșii au fost nevoiți să împartă din mâncarea lor, fapt care nu i-a bucurat pe toți. În consecință, Cătălin Zmărăndescu a dat dovadă de bunăvoință și i-a oferit mare parte din orezul lui.

„Băi, păstrați-vă orezul vostru! Ia-l p-ăsta. Păstrați-vă! Eu mai am. Ia-l pe ăla, așa cum zic eu, și nimic altceva”, a explicat Cătălin Zmărăndescu la Survivor România All Stars 2024.

Gestul frumos a fost urmat de o nouă dispută între Ana Pal și TJ Miles. Faimosul s-a supărat pentru că luptătoarea nu a mulțumit pentru hrană și s-a lăsat cu lacrimi în junglă.

„TJ, am făcut ceva greșit? Că dacă e ceva greșit mie nu-mi trebuie? A fost ceva că trebuie să mulțumesc? Nu știu de ce trebuie să discutăm acum despre orezul ăsta. Când o să mi se facă foame mai rău, să leșin, atunci o-i mânca. Dar nu-mi vine să mai iau din orez”, a spus Ana Pal, printre lacrimi la Survivor România.

TJ a încercat să-i explice că, din punctul său de vedere, este în regulă să rostească un „mulțumesc”. „M-a deranjat că a început să plângă. Cum poți să plângi de la chestia asta? Adică, fată, ești luptătoare. Te lupți în ring cu fete, dat pumni în gură, nas, dat capete în nas”, a adăugat TJ Miles.

Astfel că, Zanni s-a văzut nevoit să intervină și să-i explice Anei Pal unde cred ei că a greșit, liniștind spiritele la Survivor România: „Suntem în junglă, ne batem pe mâncare. Nimănui nu i se cuvine nimic. Ne câștigăm locul și respectul.  

TJ, nu înțelegem că avem de-a face cu o persoană mai specială decât noi. Adică, îmi era milă de ea. TJ voia să-i spună ceva normal, dar trebuia să împacheteze altcumva”, a afirmat Zanni.

Nici cu Războinicii nu s-a înțeles Ana Pal la Survivor România

Chiar dacă TJ a sperat că mesajul a ajuns la ea, Ana Pal și-a ales altă strategie la Survivor România: „Ei aicea vor cu mulțumiri. Eu prefer să nu mai fac nimic. Fac, fac pentru. Fac și pentru ei, dar nu aștept nimic”.

Mai mult decât atât, după ce a pierdut punctul decisiv la ștafetă, a fost supărată și pe Războinicii care au făcut galerie. „Mă deranjează lătratul, mă împiedic de ei acum”, a afirmat Faimoasa.

ADVERTISEMENT