ADVERTISEMENT
Life

Ana Porgras l-a dat de gol pe Jador, după plecarea de la Survivor România. Ce s-a întâmplat după eliminare

Autor: Alexa Serdan | 14.04.2021 | 08:49
Ana Porgras l-a dat de gol pe Jador, după plecarea de la Survivor România. Ce s-a întâmplat după eliminare
Ana Porgras l-a dat de gol pe Jador, după plecarea de la Survivor România. Ce s-a întâmplat după eliminare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ana Porgras l-a dat de gol pe Jador de la Survivor România după ce a fost eliminată din competiția sportivă susținută în Republica Dominicană. Fosta concurentă a dezvăluit ce s-a întâmplat după plecarea ei acasă. 

ADVERTISEMENT

Sportiva a vorbit despre strategia pe care Faimoșii au ales-o pentru a-l scoate din concurs pe manelist, cântărețul de muzică de petrecere dorindu-și să fie ales de coechiperii cu care luptă cot la cot de la începutul lunii ianuarie. Se pare însă că totul a funcționat pe invers.

Fosta gimnastă nu a înțeles motivul pentru care Jador nu s-a autopropus pentru eliminarea de la Survivor România, asta pentru că ar trebui să aibă mustrări de conștiință pentru că din cauza lui a ieșit din competiție Ana Porgras în urmă cu ceva vreme.

Ana Porgras, despre motivul pentru care Jador a propus-o pentru plecarea de la Survivor România

„N-am înțeles nimic și cred că nici oamenii de acasă nu înțeleg strategiile astea. Eu sunt fără cuvinte. Noi am spus mereu că o să votăm cum simțim, că trebuie să ne asumăm numele le care l-am scris pe foaie. Am văzut că au încercat și le-a ieșit chiar bine.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam (n. red. ca Jador să se autopropună) pentru că cel mai probabil s-a simțit vinovat după plecarea mea. Mă așteptam să vorbească cu echipa să scoată în față”, a declarat Ana Porgras în emisiunea „Ștafeta mixtă”.

Fosta concurentă de la Kanal D nu se aștepta să iasă atât de repede din Survivor România. Vedeta a trecut prin multe stări și trăiri și a încercat să înțeleagă ce a însemnat competiția pentru ea. Cu toate acestea sportiva nu are niciun regret și nu-i poartă pică lui Jador.

Fosta gimnastă crede că artistul ar fi putut face o strategie mult mai bună care să nu ducă la eliminarea sa, astfel încât echipa roșie să rămână în aceeași componență. Ana Porgras crede că manelistul a făcut o greșeală în clipa în care i-a scris numele pe foaie.

ADVERTISEMENT

„Cred că ar fi putut să facă o strategie un pic mai bună și să nu iasă nimeni din echipa Faimoșilor, dar nu sunt supărată. N-am de ce să fiu supărată pe Jador.

Pe lângă asta, chiar dacă am ieșit din competiție, eu chiar am avut de câștigat. Poate dacă aș fi ieșit mai târziu, îmi place să cred că n-aș fi avut atâta susținere”, a mai spus sportiva.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!