Life

Ana Porgras și Zanni vor fi, din nou, împreună? Sora Faimoasei de la Survivor dă vestea: ”Asumată”

Ana Porgras a plecat mult mai pregătită la Survivor All Stars, însă ce e în sufletul ei când vine vorba de Zanni? FANATIK a aflat tot.
17.01.2024 | 17:45
Ana Porgras si Zanni vor fi din nou impreuna Sora Faimoasei de la Survivor da vestea Asumata
Sora concurentei Ana Porgras de la Survivor, dezvăluiri despre participarea fostei gimnaste în competiție. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ana Porgras s-a reîntors la Survivor România, acolo unde s-a reîntâlnit cu prietenul ei, unul ceva mai special, Zanni! Sora vedetei de la All Stars, Georgiana, a vorbit despre cum vede parcursul ei în sezonul suprem și mai ales cu cine crede că se va înțelege cel mai bine în competiție.

Ana Porgras atacă tot la Survivor All Stars! Sora ei, Georgiana, dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK

Ana Porgras a mers în Dominicană mult mai bine pregătită, mai asumată față de prima ei participare, în sezonul doi. Asta susține Georgiana, în exclusivitate pentru FANATIK, tânăra vorbind și despre eternele speculații despre relația care ar fi existat între Ana și Zannidache și ce se mai întâmplă, de fapt, între ei doi.

ADVERTISEMENT

Ce relație mai au astăzi Zanni și Ana Porgras, protagoniștii sezonului doi? Apropierea dintre ei, la acea vreme, a stârnit multe pasiuni în mediul online. Chiar și ei au glumit de multe ori pe seama legăturii lor.

În cele din urmă, au spus că a fost vorba doar despre o prietenie. La scurtă vreme după ce s-a încheiat sezonul al doilea, Zanni și Ana Porgras păreau că au rupt-o definitiv, în urma unor lucruri pe care trapperul nu le-a mai suportat la brunetă. Misterul nu a fost elucidat complet nici până în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Cert este că timpul a vindecat niște răni, iar azi Zanni și Ana se înțeleg la fel de bine. Nu au încotro, de altfel, căci trebuie să fie uniți pentru a nu muri de foame în junglă. Georgiana Porgras, sora Anei de la Survivor România All Stars a spus că fosta gimnastă și-a învățat destul de bine lecția și că participarea în a doua ediție i-a priit, căci acum știe cum să facă totul mai bine.

„Plecarea ei a fost mult mai asumată în comparație cu data trecută”

Cum va fi parcursul sportivei Ana Porgras la Survivor All Stars? Greu de ghicit chiar și de persoana care o cunoaște cel mai bine. „Cred că nimeni nu are de unde să știe cu exactitate care va fi parcursul ei în această competiție, dar îmi doresc pentru ea să ajungă cât mai departe și, de ce nu, să și câștige.

ADVERTISEMENT

La fel ca la prima ei participare, cred că problema cea mai mare va fi mâncarea. Apoi, faptul că nu putem comunica, că nu vom fi aproape una de cealaltă”, a declarat Georgiana Porgras, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dacă din punct de vedere psihic Ana Porgras pare mult mai aptă pentru Survivor, cum stă la capitolul fizic? Georgiana ne-a zis că sora ei s-a pregătit și pe partea asta, în sala de fitness.

ADVERTISEMENT

„Plecarea ei a fost mult mai asumată acum în comparație cu data trecută, când nu știa exact despre ce este vorba și era totul necunoscut. De data asta cred că e mult mai hotărâtă să arate că merită să fie acolo… Înainte de a pleca a mers o perioadă la sală. S-a antrenat”, ne-a mai spus Georgiana Porgras.

Despre cum se va înțelege Ana Porgras cu ceilalți concurenți, e un alt mister ce va fi lămurit pe parcursul următoarelor săptămâni petrecute în Dominicană. Totuși, există anumite persoane despre care Georgiana spune că s-ar putea să intre în grațiile surorii sale.

Ce zice sora Anei Porgras despre relația gimnastei cu Zanni: „Nu a fost și nu va fi”

„Nu cred că va fi nevoie să se ferească de o anumită persoană. Conflicte vor fi clar între ei din cauza condițiilor de acolo. Ana are capacitatea de a nu da curs discuțiilor contradictorii. Din câte știu, cu Ștefi (n. red.: Stănilă) a fost colegă încă de când făceau gimnastică și cred că sunt destul de apropiate. Și cu Roxana Nemeș cred că se va înțelege bine”, a adăugat Georgiana, pentru FANATIK.

Întrebată dacă va relua ”relația” cu Zanni, sora Anei Porgras a fost destul de diplomată și nu a vrut să dea apă la moară celor care susține că ar exista și alte sentimente între cei doi. Ne-a zis, totuși, că e convinsă că amândoi vor face echipă bună de dragul concursului.

„Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut. Într-adevăr, ei au făcut o echipă foarte bună și cred că o vor face în continuare. Am răspuns de multe ori la întrebarea asta (n. red.: dacă poate exista mai mult decât o prietenie între Zanni și Ana). Ana are viața ei privată acasă. Nu a fost și nu va fi o relație între ei mai mult decât implică această competiție”, ne-a spus, fermă, Georgiana.

„Să aibă grijă de ea. Sănătatea e cea mai importantă. Indiferent de ce rezultate va avea, ea rămâne o campioană pentru noi”, este mesajul pe care i l-a spus Georgiana Anei Porgras la despărțire.

ADVERTISEMENT