Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii Fanatik SuperLiga au ales certitudinile naționalei României pentru Euro. Variante surpriză pentru Adi Ilie

S-a stabilit cine e cel mai în formă român din echipa națională. Analiștii Fanatik SuperLiga au ales certitudinile după dubla amicală cu Irlanda de Nord și Columbia
28.03.2024 | 15:55
Analistii Fanatik SuperLiga au ales certitudinile nationalei Romaniei pentru Euro Variante surpriza pentru Adi Ilie
Analiștii Fanatik SuperLiga au ales certitudinile naționalei României pentru Euro. Variante surpriză pentru Adi Ilie. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

România a dezamăgit în cele două meciuri amicale din luna martie. Doar cel mai în formă jucător român, Dennis Man, a reușit să impresioneze. Analiștii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care se vede live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30, au tras concluziile după 1-1 cu Irlanda de Nord și 2-3 cu Columbia.

Certitudinile României pentru Euro. Cine e cel mai în formă jucător și varianta surpriză a lui Adi Ilie

România se apropie încet, dar sigur de Campionatul European din Germania, primul turneu final al „tricolorilor” după o pauză de opt ani. Perspectivele sunt sumbre după amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, dar, analiștii FANATIK SUPERLIGA, au încercat să găsească lucrurile bune.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș: „La fundași cred că e destul de clar. Cei doi care au dus toată această campanie. Man nu trebuie să lipească, fundașii centrali ar trebui să fie ei (n.r. Burcă și Drăgușin).

Dreapta nu văd pe altcineva în locul lui Rațiu. Bancu sper să nu lipsească și, pentru primul meci, eu aș merge cu Niță titular la Euro. Și aș începe cu Drăguș număr 9”.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie: „Aș începe cu Drăguș vârf. Mihăilă, Man, Ianis Hagi. Ăștia patru în față și stanciu puțin mai retras”.

Nicolae Dică: „La fundașul stânga e singurul semn de întrebare, acolo, la Bancu. Eu l-aș aduce pe Chipciu și l-aș încerca fundaș stânga. La mijlocașii centrali depinde de sistem.

ADVERTISEMENT

Stanciu e punct fix, depinde cine va fi lângă el. El chiar dacă a intrat număr 8, nu cred că poate să fie 8 în sistemul ăsta. Poate număr 10 în 4-2-3-1. În față văd un Drăguș, cu Man și cu Mihăilă sau Coman. Dar mai degrabă Man și Mihăilă, pentru că au viteză și Drăguș”.

Andrei Vochin: „Eu v-aș ruga respectuos să nu repetăm greșelile din preliminarii, atunci când Pușcaș a fost martelat și Pușcaș a avut o mare contribuție la calificare. Sunt meciuri și meciuri, sunt momente și momente. E foarte important să avem încredere în acești băieți.

ADVERTISEMENT

Pentru că trebuie să revenim la vorba lui Mihăilă. A fost foarte clar. Alții nu mai sunt!”.

Echipa aleasă de Horia Ivanovici: Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Borza – Stanciu, Screciu, I. Hagi – Man, Drăguș, Mihăilă

Cine este CEL MAI IN FORMA JUCATOR ROMAN la nationala! “Avem NIVEL DE EURO?”

ADVERTISEMENT