Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii Fanatik SuperLiga au comentat disputarea Rapid – FCSB pe Arena Națională. „Practic, FCSB joacă acasă”

Dan Șucu a declarat că își dorește ca meciul Rapid - FCSB să se dispute pe Arena Națională. La FANATIK SUPERLIGA analiștii emisiunii au discutat despre anunțul giuleștenilor.
29.02.2024 | 13:38
Analistii Fanatik SuperLiga au comentat disputarea Rapid  FCSB pe Arena Nationala Practic FCSB joaca acasa
Reacția analiștilor după ce Dan Șucu a anunțat că Rapid - FCSB se poate juca pe Arena Națională. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că are de gând să mute ultimul meci din sezonul regular dintre Rapid și FCSB pe Arena Națională. După aflarea veștii, analiștii emisiunii lui Horia Ivanovici au discutat despre anunțul făcut de patronul giuleștenilor.

Analiștii Fanatik SuperLiga au comentat disputarea Rapid – FCSB pe Arena Națională.

Dan Șucu a mărturisit pentru FANATIK că își dorește să multe Rapid – FCSB pe Arena Națională datorită cererilor mari de bilete. Finanțatorul giuleștenilor a dezvăluit că sunt așteptați peste 40.000 de rapidiști la meci și că FCSB va primi întreaga peluză.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță susține că alegerea făcută de conducerea giuleșteană va face un bine pentru campionatul românesc. Totodată, fostul jucător al “roș-albaștrilor” a explicat că în partida de pe Arena Națională se vor duela cele mai bune echipe din SuperLiga.

“Frumos pentru fotbal. De ce să nu vină 50.000 de oameni. Să vină și să vadă două echipe bune. Așa e normal și așa e frumos pentru fotbal și pentru jucători. Să vină atâția oameni și tu să joci acolo în fața lor e altceva. Decât să joci cu câteva mii pe Giulești.

ADVERTISEMENT

Se întâlnesc cele mai bune echipe din campionatul României. Rapidul care a investit foarte mulți bani și FCSB la fel. Acolo (n.r. la Rapid și FCSB) sunt cei mai buni jucători”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

“Practic, FCSB joacă acasă”

După anunțul făcut de Dan Șucu, Florin Gardoș este de părere că pentru FCSB va fi un avantaj. Motivul fiind acela că “roș-albaștrii” își joacă meciurile de acasă acolo și cunosc mai bine terenul. Gardoș este de părere că alegerea giuleștenilor este una neinspirată din punct de vedere sportiv, dar foarte bună financiar.

ADVERTISEMENT

“Ar fi frumos, dar din punct de vedere sportiv nu știu dacă e cea mai bună variantă pentru Rapid. Giuleștiul ar fi fost mai potrivit. Dacă vezi lucrurile în ansamblu, te uiți la partea comercială și te gândești și la suporteri… da. Ai 40.000 de oameni, bani mulți din bilete.

Poți să oferi mai multor fani bilete. Probabil că aș fi rămas în Giulești, pentru că FCSB joacă acolo acasă. Ești familiarizat cu terenul, contează. Ai niște repere. Eu mă bucur să fie pe Arena Națională, poate prind și eu un loc”, a declarat Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, despre derby-ul de pe Arena Națională: “Va fi un meci la cote maxime”

Giani Kiriță susține că alegerea lui Dan Șucu de a pune meciul Rapid – FCSB pe Arena Națională este una foarte bună. Dinamovistul este de părere că stadionul va fi plin în duelul din etapa 30.

“Mie îmi place discursul domnului Șucu. Mereu așezat, fair-play. Trebuie să vină mai mulți conducători ca dânsul în fotbal. Să investească și să vină la echipele mari ale României.

Va fi un meci care pe care. Un meci disputat la cote maxime. Asta este frumusețea fotbalului, să joci cu tribunele pline. Să ai cerere de bilete. Asta înseamnă că nivelul fotbalului este ridicat”, a mai spus și Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Dan Șucu a anunțat unde se va juca Rapid - FCSB în etapa 30. Reacțiile analiștilor anunțul giuleștenilor

ADVERTISEMENT