Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii Fanatik SuperLiga, reacții la cald după cea mai mare primă din istoria fotbalului românesc. „Să nu-i spună nimeni lui Dan Petrescu”

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au oferit reacții la cald după ce Neluțu Varga a anunțat cea mai mare primă din istoria fotbalului românesc.
11.03.2024 | 11:52
Analistii Fanatik SuperLiga reactii la cald dupa cea mai mare prima din istoria fotbalului romanesc Sa nui spuna nimeni lui Dan Petrescu
Analiștii Fanatik SuperLiga, reacții la cald după cea mai mare primă din istoria fotbalului românesc. „Să nu-I spună nimeni lui Dan Petrescu”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Titlul este din ce în ce mai râfnit după ce Rapid București a învins cu 4-0 în derby-ul cu FCSB. Neluțu Varga a anunțat că elevii lui Adrian Mutu încasează un milion de euro, dacă reușesc să câștige campionatul, iar Andrei Vochin și Giani Kiriți au oferit primele reacții după ce au auzit cât este prima.

Analiștii Fanatik SuperLiga, reacții după ce Neluțu Varga a anunțat cea mai mare primă din fotbalul românesc la CFR Cluj: „Să nu-i spună lui Dan Petrescu”

Neluțu Varga țintește titlul din SuperLiga și a anunțat deja o primă record la FANATIK SUPERLIGA. Patronul de la CFR Cluj le-a promis jucătorilor un milion de euro, dacă reușesc să câștige lupta cu FCSB, Rapid și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin este de părere că speranțele la titlu ale celor de la CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid o pot avantaja pe FCSB. Specialistul FANATIK este uimit de prima record oferită de Neluțu Varga și a avut o remarcă savuroasă.

„Este foarte frumos așa, dar miracolul domnului Rotaru, încrederea extraordinară a domnului Varga și ceea ce a demonstrat Rapidul sămbătă seară mă fac să cred că vin în ajutorul FCSB-ului. Asta înseamnă că se vor bate între ei sperând să aibă șanse la titlu și este foarte posibil să fie un mare avantaj pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Îi spun lui Gabi Safta să nu-i spună lui Dan Petrescu, își smulge părul din cap. Eu conduceam clasamentul cu 10, 15 puncte și nu îmi promitea nimeni prime de un milion. Mai bine eram pe locul trei să îmi promită și mie o primă de un milion, să îmi valorizeze succesul.

Nu am auzit în cei cinci ani în care au câștigat titlul de o asemenea primă. Poate e mai bine câteodată să fii pe locul trei”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Cine i-a reaprins speranțele lui Neluțu Varga: „Motivația supremă a dat-o Rapid”

CFR Cluj și Universitatea Craiova se întâlnesc în prima etapă din play-off în Gruia, iar confruntarea poate schimba clasamentul din SuperLiga. Ardelenii se află la un singur punct față de Rapid, în schimb ce „alb-albaștrii” sunt la două lungimi în spatele trupei lui Mutu.

Giani Kiriță este convins că succesul celor de la Rapid București din derby-ul cu FCSB le-a dat speranțe celor de la CFR Cluj. Acesta este de părere că prima de un milion de euro este o motivație enormă pentru jucători.

ADVERTISEMENT

„Când ai zis primă de un milion de euro s-a făcut liniște în studio. O primă extraordinară, motivație mai mare ca asta nu există. Motivația supremă a dat-o Rapid, a văzut și domnul Varga că se poate, hai să intru cu ceva să îi motivez pe băieți”, a declarat Giani Kiriță.

“PRIMA DE TITLU: 1 MILION EURO!” Patronul CFR Cluj, Nelutu Varga, ANUNT BOMBA la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT