Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiză dură după Dinamo-Sepsi 0-3: “Un meci de box cu Rocky învins”

Invitaţii FANATIK SUPERLIGA au analizat jocul "câinilor" după ce Dinamo a fost învinsă cu scorul de 0-3 de Sepsi OSK în a treia etapă a Superligii și rămâne ultima în clasament.
01.08.2023 | 12:35
Analiza dura dupa DinamoSepsi 03 Un meci de box cu Rocky invins
Dinamo a pierdut cu 3-0 duelul cu Sepsi OSK. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut partida cu Sepsi OSK de pe Arcul de Triumf și rămâne ultima în Superligă. Doar ei și FCU Craiova sunt fără puncte adunate după trei etape de joc. Cu toate acestea, jocul ”câinilor” din meciul cu Sepsi OSK a fost unul bun.

Analize după disputa dintre Dinamo și Sepsi: ”Rezultatul nu este conform cu realitatea”

HORIA IVANOVICI a făcut un scurt rezumat al partidei dintre cele două formații la FANATIK SUPERLIGA, accentul fiind pus pe jocul bun prestat de elevii lui Ovidiu Burcă, în ciuda diferenței mari de scor, după ce antrenorul lui Dinamo a spus, după meci, că scorul a fost incorect.

ADVERTISEMENT

S-a terminat și runda cu numărul trei, aseară. În meciul zilei, Sepsi a reușit să o învingă cu 3-0 pe Dinamo pe Arcul de Triumf. La prima vedere, un rezultat mare.  Cine nu a văzut meciul poate să spună că Dinamo nu are echipă, sigur o să retrogradeze.

Rezultatul nu este conform cu realitatea, probabil a fost cel mai bun meci al elevilor lui Burcă, paradoxul e că au luat cele mai mulge goluri și pierdut la diferența cea mai mare, față de primele două partide, împotriva oltenilor și a FCSB-ului.. A fost cel mai bun meci al elevilor lui Burcă, care au crescut în exprimare. O partidă în care doi dintre jucătorii de bază, mă refer la Ghezali și Amzar, nu au jucat.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Dinamo i-a chinuit pe cei de la Sepsi, la 1-0 pentru Sepsi ocazii mari și o bară pentru dinamoviști. Pe final, experiența și-a spus cuvântul. Pe două contraatacuri tăioase băieții lui Liviu Ciobotariu au dus scorul la un 3-0. Pentru cine nu a văzut partida, ar putea să spună 3-0, rezultat normal, Dinamo nu are echipă. Credeți-mă, lucrurile nu au stat așa, ba chiar în a doua repriză au fost câteva momente în care meciul a fost pe muchie de cuțit”, a fost prezentarea făcută de HORIA IVANOVICI, la FANATIK SUPERLIGA, meciului dintre Dinamo și Sepsi OSK.

Dănuț Lupu i-a găsit problema lui Dinamo

Prezent în studio, Dănuț Lupu a spus că marea problemă a lui Ovidiu Burcă este că sunt mulți jucători tineri care se tem să atace poarta, motiv pentru care pasează înapoi când ajung la 30 de metri de poartă.

ADVERTISEMENT

Dacă fotbalul s-ar juca până la 30 de metri și nu până la poarta adversă, Dinamo ar juca extraordinar de bine. Sunt foarte mulți jucători tineri care la un moment dat pasează doar înapoi. Fotbalul se joacă înainte. Din păcate, nu au curajul necesar, nu au experiența să poată să joace în Liga 1”, a spus Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

Andrei Vochin a analizat și el rezultatul partidei de aseară. El a făcut o comparație între Dinamo, o super-muscă care vrea să obțină cât mai multe, și Sepsi, un luptător cu experiență.

ADVERTISEMENT

Am văzut un meci de box între o super-muscă și un greu. Dar ce mi-a plăcut la super-muscă e că a făcut tot ce a depins de el, acest sportiv, ca să stea în picioare în această dispută inegală”, a spus Andrei Vochin.

Imediat, HORIA IVANOVICI a intervenit, făcând o asemănare între filmul Rocky și meciul de pe Arcul de Triumf: ”Știi cum a fost Dinamo ieri? Asemănat mult cu Rocky, dar fără finalul fericit din Rocky. Nu avem marketingul americanul, mai trebuie să lucreze”. Andrei Vochin a concis: ”Nu s-au bătut cu rușii că s-au bătut cu ungurii”.

Problemele administrative de la Dinamo, analizat de Dănuț Lupu

Dănuț Lupu a analizat și problemele administrative de la Dinamo. Acesta a discutat cu HORIA IVANOVICI despre disputa dintre acționarii Red&White și Vlad Iacob.

Le trebuie 3-4 jucători, dar în primul rând le trebuie liniște și să își rezolve problemele financiare. Se pare că atunci când vrei să ajuți pe cineva, după îți dă în cap automat”, spune Dănuț Lupu, fiind completat de Horia Ivanovici: ”E vorba aia, pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. Văd că băieții ăștia doi, Voicu și Nicolescu, sunt marii vinovați pentru ce se întâmplă la Dinamo

Dănuț Lupu discutat despre relația pe care o are cu Vlad Iacob ți cu acționarii Red&White. El spune că la început nu avea o relație cu nimeni, dar acum are o prietenie cu ambele părți. Cu toate acestea, el crede că în disputa internă de la Dinamo, acționarii sunt cei care au dreptate.

Eu nu am avut o relație extraordinară nici cu Vlad, nici cu domnul avocat. La început, acum da, sunt prieten cu amândoi. Dar vezi cum e viața, când nu îl lași pe unul să moară nu te lasă să trăiești. La ora actuală le dau dreptate pentru că oamenii cât de cât se chinuie, aduc niște bani, sau spun că aduc niște bani sau spun că aduc. Din câte știu, Vlad, ți-am zis, nu am avut o relație foarte bună cu el. Și el s-a chinuit. Știu că el i-a adus și pe acești doi domni”, susține Dănuț Lupu.

“Dinamo are nevoie de transferuri!”

În final, Dănuț Lupu a ținut să precizeze că în primele etape, cu FCSB și Universitatea Craiova, s-a văzut diferența, motiv pentru care Dinamo are nevoie de transferuri.

Dacă stăm și ne gândim, au jucat cu o echipă care a câștigat în deplasare în cupele europene, o echipă care s-a calificat în primele șase. Eu cred că Dinamo, și cu FCSB, și cu Craiova, au avut noroc. Sepsi nu i-a băgat mult în seamă. De câte ori au accelerat, s-a văzut diferența. Le trebuie 3-4 jucători”, a spus Dănuț Lupu.

FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI poate fi urmărită în fiecare zi de luni, marți și vineri doar pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă în reluare, de la ora 17:00, pe canalele de Youtube și Facebook ale FANATIK.

Analiza meciului Dinamo - Sepsi 0-3

ADVERTISEMENT