Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu distruge transferul vedetă al U Craiova: „Ne ia la mișto! Zici că e Sile Dinicu, Celibidache”

Sorin Cârțu a pus tunurile pe Jasmin Kurtic! Fostul președinte al Universității Craiova a dat de pământ cu fotbalistul care are aproape 300 de meciuri în Serie A.
03.09.2023 | 11:27
Cartu distruge transferul vedeta al U Craiova Ne ia la misto Zici ca e Sile Dinicu Celibidache
Cârțu distruge transferul vedetă al U Craiova: „Ne ia la mișto! Zici că e Sile Dinicu, Celibidache” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jasmin Kurtic (34 de ani) a fost unul dintre transferurile verii la Universitatea Craiova. Slovenul reușește deocamdată să convingă și a fost luat la țintă de Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA după înfrângerea la scor de neprezentare în fața FCSB-ului.

Jasmin Kurtic, criticat aspru de Sorin Cârțu: „O dezamăgire totală”

Jasmin Kurtic joacă din acest sezon la Universitatea Craiova, transferul internaționalului sloven fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK. Mijlocașul a îmbrăcat de trei ori până acum tricoul alb-albastru, dar nu a ieșit cu nimic în evidență. Prestația din FCSB – U Craiova 3-0 l-a scos din sărite pe Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Băiatul ăsta de trei etape am impresia că ne ia la mișto. Fără niciun fel de exagerare. Este o dezamăgire totală. M-am uitat și l-am urmărit în joc, am zis că poate m-am înșelat în primele două etape.

El este doar cu mâinile pe sus, zici că e Sile Dinicu, Celidibache, să dirijeze. El nu are un sprint în partida asta cu FCSB. Are omul un CV extraordinar, dar pe noi ne interesează prezentul.

ADVERTISEMENT

Eu am impresia că se consideră foarte prețios și ne tratează superficial. Și partidele, și cu cine joacă, și campionatul. Ce campionat e ăsta? Joc din vârfuri. Nu spune nimic.

Când intri în teren joacă numărul sau poziția pe care te-a pus antrenorul, nu numele tău. Trebuie tras un semnal de alarmă în ce privește băiatul ăsta, că ăsta e doar la număr. Noi jucăm mereu minus 1.

ADVERTISEMENT

S-a băgat el să certe arbitri. El a fost adus aici pentru altă treabă. Să ia acțiuni pe cont propriu, să intre în combinații, să aibă șut. El de trei etape nu are un șut la poartă.

Jucător care are în CV goluri, a jucat pe poziții avansate, nu văd nimic. A avut o lovitură liberă, le-a făcut ălora de la FCSB din zid hematom la genunchi”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Kurtic revine la echipa națională

În ciuda criticilor și a prestațiilor modeste de la Universitatea Craiova, Jasmin Kurtic a fost convocat de selecționerul Matjaz Kek pentru dubla pe care Slovenia o joacă în preliminariile lui Euro 2024 cu Irlanda și cu San Marino.

Cotat de transfermarkt.com la 1.000.000 de euro, Jasmin Kurtic are nu mai puțin de 83 de selecții pentru prima reprezentativă la Sloveniei, la care a marcat două goluri.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Cârțu distruge transferul vedetă al U Craiova: „Ne ia la mișto! Zici că e Sile Dinicu, Celibidache”

ADVERTISEMENT