Sport

Dueluri spectaculoase între Florinel Coman și Christopher Braun. Vedeta FCSB n-a mișcat în prima repriză în marcajul rapidistului

Florinel Coman a pierdut toate duelurile importante cu Christopher Braun în primele 45 de minute ale confruntării care o poate face matematic campioană pe FCSB
20.04.2024 | 22:04
Dueluri spectaculoase intre Florinel Coman si Christopher Braun Vedeta FCSB na miscat in prima repriza in marcajul rapidistului
Florinel Coman a pierdut toate duelurile importante cu Christopher Braun în primele 45 de minute ale confruntării care o poate face matematic campioană pe FCSB FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman (26 de ani) nu a mișcat în prima repriză a partidei FCSB – Rapid, programată sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în etapa a 5-a din play-off în SuperLiga. Vedeta liderului a fost ținut la respect de fundașul dreapta al giuleștenilor Christopher Braun.

Florinel Coman a fost anihilat de Christopher Braun în prima repriză a meciului FCSB – Rapid

Coman a pierdut toate duelurile directe importante avute cu Braun. Fundașul de 32 de ani l-a ”căpăcit” bine, la minge, pe ”Mbappe”, care s-a plâns arbitrului Marcel Bîrsan că a fost faultat. ”Centralul” i-a acordat cartonaș galben golgheterului FCSB pentru comportament nesportiv.

ADVERTISEMENT

Spre finalul primei reprize, Florinel Coman a scăpat lansat spre poarta lui Aioani, dar fundașul german Christopher Braun l-a prins din urmă, în mare viteză, și l-a deposedat printr-o alunecare de manual la marginea careului de 16 metri.

Braun l-a blocat pe Coman și în debutul părții secunde, într-o fază periculoasă în apropierea porții Rapidului. Extrema lui FCSB a reușit în minutul 63 să-l dribleze pe adversarul său direct și să șuteze periculos la poarta lui Aioani, însă goalkeeperul a respins mingea din plonjon.

ADVERTISEMENT

”Braun e un jucător bun, un jucător care te tatonează și închide banda”, l-a caracterizat Florinel Coman pe Christopher Braun, după meciul Rapid – FCSB 4-0.

Florinel Coman a marcat un gol anulat pentru ofsaid

Florinel Coman a reușit să marcheze în primele minute ale confruntării FCSB – Rapid, însă golul a fost anulat pentru ofsaid milimetric.

ADVERTISEMENT

Șeptarul lui FCSB se va transfera la finalul sezonului în Qatar, după ce Al Duhail a decis să achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Coman va avea un salariu colosal de două milioane de euro pe sezon și un contract valabil 4 ani.

”Se spun foarte multe despre Florinel Coman. Pentru că se vorbea de acum 5 sau 6 ani de transferul lui în străinătate. Trebuia să plece la 19 ani pe ‘afară’. Voia să ia nu știu câte milioane pe el (n.r. Gigi Becali), dar a rămas la FCSB.

ADVERTISEMENT

E păcat să joci la arabi. Păi acolo te duci când ai 34-35 de ani… E păcat că nu s-a rezolvat transferul lui într-un campionat puternic. S-a vorbit tot timpul că are oferte, dar uite că are doar de la arabi.

E un jucător bun, are calități extraordinare, dar probabil că nu e un jucător complet. A fost urmărit de multe ori de cluburi din ‘afară’ și probabil comportamentul lui a fost de vină. Am văzut că înjură sau gesticulează și lucrurile astea se observă”, a declarat Marcel Răducanu, la Digi Sport Special.

  • 14 goluri și 8 pase de gol a reușit Florinel Coman în campionatul 2023-2024
ADVERTISEMENT