Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiza la Fanatik SuperLiga înaintea derby-urilor din weekend: “Nu scapă castana asta!”

La Fanatik Superliga s-au analizat toate derby-urile din weekend. Analiștii emisiunii au oferit prognosticuri înaintea primei etape a returului.
10.11.2023 | 19:10
Analiza la Fanatik SuperLiga inaintea derbyurilor din weekend Nu scapa castana asta
La Fanatik Superliga s-au analizat toate derby-urile din weekend. Analiștii emisiunii au oferit prognosticuri înaintea primei etape a returului.
ADVERTISEMENT

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au discutat înaintea derby-urilor din weekend. S-au oferit prognosticuri pentru cele mai importante meciuri din prima etapă a returului. Sepsi – Rapid, FCSB – FCU Craiova și Universitatea Craiova – Dinamo sunt duelurile cu cel mai mare interes din etapa 16.

Analiza la Fanatik SuperLiga înaintea derby-urilor din weekend

Alin Buzărin este primul care a oferit o analiză înaintea derby-urilor din weekend. La FANATIK SUPERLIGA analistul este de părere că Rapidul se va impune în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Totodată, jurnalistul a mizat pe Universitatea Craiova, iar în cazul celor de la FCSB prevede un rezultat de egalitate cu formația lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că Rapidul nu ratează castana asta, nu o scapă pe jos. Rapidul e favorită și cred că se va și impune. Dinamo are o mică șansă acolo, pentru că și la Universitatea Craiova sunt probleme.

Mitriță nu e în cea mai bună formă, Ivan la fel. Unde e Ișfan? Jucător pe care au dat 700.000 de euro. Dar, cu toate astea, cred că va câștiga Craiova. La FCSB cu FCU e loc de surpriză.

ADVERTISEMENT

Vin cu argumentul că dacă la FCSB a câștigat acasă la FCU de fiecare dată, pe Arenă au fost două remize. De când e Mititelu în fotbal, de peste 20 de ani, nu a câștigat echipa și nu o va face nici acum”, a declarat Alin Buzărin.

“FCSB va rămâne lider până la finalul returului”

La FANATIK SUPERLIGA Bănel Nicoliță prevede trei victorii clare. Fostul stelist este de părere că din în cele trei derby-uri, gazdele se vor impune și vor lua cele trei puncte. Nicoliță crede că Sepsi se va impune clar în fața Rapidului, deoarece giuleștenii nu vor mai avea energia din meciul cu FCSB. Totodată, analistul crede că FCSB va rămâne lider până la finalul returului.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că Sepsi va câștiga. Rapidul nu o să mai aibă forța aceea pe care a avut-o cu FCSB, pentru că acolo a fost un derby. Acolo toți se autodepășesc. Bate Craiova cu Dinamo. La FCSB merg pe 1 solist. FCSB o să rămână lider până la finalul returului”, a spus Bănel Nicoliță.

Sepsi Sfântu Gheorghe – Rapid va fi duelul care va deschide lista meciurilor din returul SuperLigii. Partida va avea loc vineri, 10 noiembrie, de la ora 20:30. Două zile mai târziu, duminică, tot în etapa 16, Universitatea Craiova – Dinamo și FCSB – FCU Craiova își vor disputa meciurile de la orele 16:00, respectiv 21:00. În această rundă, “roș-albaștrii’ vor lupta să își mențină prima poziție în campionat.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Totul despre cele mai tari meciuri din etapa 16

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților