Sport

Analiza lui MM Stoica înainte de România – Bosnia: „Edi e all-in! E cea mai ofensivă tactică pe care putea să o facă”

MM Stoica a analizat tactica lui Edi Iordănescu înaintea duelului dintre România și Bosnia, fiind de părere că selecționerul este „all-in”.
26.09.2022 | 21:08
Analiza lui MM Stoica inainte de Romania  Bosnia Edi e allin E cea mai ofensiva tactica pe care putea sa o faca
Analiza lui MM Stoica înainte de România - Bosnia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru că vorbește la persoana a treia când se referă la el.

Analiza lui MM Stoica înainte de România – Bosnia

MM Stoica a analiza tactica lui Edi Iordănescu înainte de meciul României cu Bosnia, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, fiind de părere că selecționerul a trimis în teren cea mai ofensivă echipă la dispoziție:

ADVERTISEMENT

E cea mai ofensivă formație pe care o putea face Edi. E all-in. Și fundașii sunt peste ce avem în lot, mă refer ca aport ofensiv.

N-a fost o idee rea să-l responsabilizeze pe Răzvan Marin. A arătat bine banderola de căpitan pe brațul lui, mi-a plăcut cum a jucat. E profesionist 100%, de-aia își găsește angajament în Serie A, chiar dacă echipa lui retrogradează”.

ADVERTISEMENT

„Mie mi se pare că naționala încă reprezintă ceva pentru fotbaliștii români”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„De ce Edi trebuie să fie altul în conferințele de presă?”

MM Stoica a continuat și a vorbit și despre selecționerul Edi Iordănescu, despre care spune că este cu totul altul în timpul conferințelor de presă față de cum este în general:

ADVERTISEMENT

„O să încerc să fiu obiectiv, fac eforturi. Prima parte a cuvântului meu voi fi serios. Nu înțeleg de ce Edi, care e un băiat foarte simpatic zi de zi, haios, spiritual și știe foarte bine fotbal, de ce trebuie să fie altul în conferințele de presă?

Pentru că tu când ajungi să vorbești la persoana a treia ai probleme emoționale, ca să fiu tandru. Să vă spună MM ceva… vezi, râzi, nu e ok. A fost un exercițiu.

ADVERTISEMENT

El spune că toată lumea îl vrea, FRF i-a dat mână liberă. Egaluri putem face și în meciurile din grupa C, cum am văzut că și turcii au făcut, deci nu e o problemă”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru ”1 solist” la meciul România – Bosnia-Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT