Sport

Analiza lui Gheorghe Tadici înainte de SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București: „Nu joacă bugetele!” Exclusiv

05.03.2021 | 23:15
Analiza lui Gheorghe Tadici inainte de SCM Ramnicu Valcea  CSM Bucuresti Nu joaca bugetele Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gheorghe Tadici, cel mai experimentat antrenor din Liga Națională, a analizat pentru FANATIK derby-ul din play-off-ul Ligii Campionilor dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București. 

Antrenorul celor de la HC Zalău susține că CSM București este superioară atât din punctul de vedere al lotului, cât și al bugetului, însă, cu toate acestea, totul se va juca pe teren, mai ales că în ultimele confruntări directe Vâlcea s-a dovedit foarte periculoasă.

ADVERTISEMENT

Analiza lui Gheorghe Tadici înainte de SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București: “EHF a căutat o rezolvare echitabilă”

Gheorghe Tadici consideră că cei de la EHF au fost destul de înțelegători cu cazurile COVID-19 și consideră că forul european a procedat bine schimbând formatul în timpul competiției, play-off-ul cu toate formațiile fiind o rezolvare echitabilă a problemei:

“Asta este Liga Campionilor în acest an. Cei de la EHF au modificat regulile jocului în timpul competiției. Este adevărat că au fost presați și au fost înțelegători cu cazurile de COVID-19, s-au amânat multe meciuri.

ADVERTISEMENT

Au căutat o rezolvare cât mai echitabilă și întotdeauna în aceste jocuri eliminatorii s-a jucat 1 cu 8, 2 cu 7, 3 cu 6. CSM București pe 3, Râmnicu Vâlcea pe 6, asta a fost”, a declarat Gheorghe Tadici.

Gheorghe Tadici: „Întotdeauna CSM a fost favorită în confruntările cu Vâlcea sau orice echipă din România, dar nu joacă bugetele”

„Nu știu dacă CSM București este favorită. CSM a fost favorită de fiecare dată când a jucat cu Râmnicu Vâlcea. În mod logic, la nivel de lot, la nivel de buget, deci este absolut o normalitate. Întotdeauna CSM a fost favorită în confruntările cu Vâlcea sau orice echipă din România atâta timp cât au acolo o mini selecționată europeană. 

ADVERTISEMENT

CSM București are lot mai bun și un buget dublu față de Vâlcea și nu văd care ar fi discuția. Totul se joacă pe teren, nu joacă bugetele și lucrurile au fost împărțite. Acu doi ani campioană Vâlcea, anul trecut Cupa și Supercupa tot la Vâlcea, deci lucrurile nu sunt clare dinainte”, a mai spus Tadici pentru FANATIK.

CSM București, succes categoric în Liga Națională: 27-22!

CSM București a câștigat meciul din campionat cu 27-22 împotriva rivalei și s-a distanțat la 9 puncte față de SCM Râmnicu Vâlcea în clasament. Echipa lui Adi Vasile are maximum de puncte după 11 etape.

ADVERTISEMENT

Meciul tur din play-off-ul din Liga Campionilor se va disputa în Sala Traian, sâmbătă, de la ora 17:00. Returul dintre CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se joacă la București o săptămână mai târziu. Învingătoarea din această dublă joacă împotriva învingătoarei din duelul Krim – ȚSKA Moscova.

  • 46 de ani neîntrerupți în antrenorat are Gheorghe Tadici
  • 5 titluri de campion al României are Gheorghe Tadici
ADVERTISEMENT